CS:GO Overwatch nedir?

.ArthuRMorgaN.

Hectopat
Ben bu overwatch sistemini pek anlamadım. Şimdi tecrübesiz bir overwatch müfettişi benim maçımı izleyip gereksiz yere ban atarsa ne yapacağım ben? İyi oynamam mı gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overwatch sisteminde tecrübesiz müfettiş gelmez çünkü overwatch izlemek için yanlış hatırlamıyorsam 150 tane oyun kazanması ve nova 2 veya 3 olması gerekiyor ve bu 1 2 kişinin kararı ile verilmez daha fazla tecrübeli oyuncu izler ve toplu karar ile ban yer veya yemezsiniz.
müfettişler nasıl seçilmektedirler?
Yeni overwatch müfettişleri, CS:GO aktivitelerine ve hesap durumlarına göre seçilmektedirler. Bazı faktörler şunlardır:

• Rekabetçi galibiyetleri.
  • Hesap yaşı.
  • Oynanan saatler.
  • Yetenek grubu.
  • Düşük rapor edilme sayısı.
Eğer mevcutsa önceki overwatch katılım seviyesi ve skor (bir müfettişin doğruluk oranı) da göz önünde bulundurulur. Yüksek aktivite seviyesine ve yüksek overwatch skoruna sahip olan topluluk üyelerine daha fazla vaka gönderilmektedir.

not: overwatch müfettişliğinize devam etmek için sürekli vaziyette etkin bir yetenek grubu içerisinde bulunmalısınız.

Steam'da yazana göre müfettişler bu kriterlere göre seçilmektedir yani içiniz rahat olsun.

Bir kişi değil birden çok kişi maçını izleyip hakkında hile kullandığını iddia etmesi gerekiyor. İddia ettiğindeyse olay Valve'a kalıyor, son kararı Valve veriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı