CS:GO "Overwatch Tarafından Suçlu Bulundu" Sorunu

UBK12

Kilopat
Daha fazla  
Dün sabah oyuna girdiğimde bu yazı ile karşılaştım. Hile kullanmadığım halde Overwatch'da hile kullandığım düşünülmüş. Steam'e ticket atmaya çalışıyorum fakat bir türlü ticket atma sayfası açılmıyor. Bir çözüm bulabilirseniz çok mutlu olurum neticede bunca emeğimin boşa gitmesini istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünülmeyle veya sanmayla ban atsalardı bu sistem herkesi mağdur ederdi.

Overwatch'ın seni takibe alması için birçok kişi tarafından raporlanman gerekiyor.

Raporlarken oyundaki video kanıtını sunuyorlar.

Durumu ise bir kişi değil, 100-150 kişi üzerinde "müfettiş" değerlendiriyor.

Durduk yere ban yiyen yok kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
Geçelim bu masalları gençler. İstediğin kadar spot noktalarını bil bu banlanmana sebep olmaz.

Genel istatistik denen bir şey var.

Ayrıca ben sanmıyorum, kesin bilgi veriyorum.

VAC shot diye bir saçmalığı da ilk burada duyuyorum.

VAC sistemi hile tespiti yapar, senin oyundaki şansa bala vurduğun adamlarla ilgilenmez.

İstersen 50 defa şansa VAC shot at. Ban yiyip de hiç haklı ban yedim diyen adam görmedim zaten. Binlerce kişi hep haksız banlanıyor ya..

Şunu da belirmekte fayda var. VAC gecikmeli işler. Senin beklentin üzerine anında banlamaz.

Overwatch'da bu sebepten dolayı getirildi zaten.

Genelde overwatch yasaklaması alan kişilerin yasağı VAC ban'a dönüştürülür. Bu da her iki sistem tarafından yakalandığın anlamına gelir.

Muhtemelen konuyu açan arkadaşın durumu da böyle olacak.

Son düzenleme:
Hile kullanan %100 banlanıyor diye birşey yok burda afra tafra yapıp valve yancısı olmanın bir manası yok.

Buyur :Caner Erdem
https://www.youtube.com/channel/UCjwGRhAhrDKjbxhZlZZ3CIQ/videos
Overwatch denen şey saçmalıktan ibaret isterse 5000 saat oynamış olsun Global Elite olsun başka bir oyuncu benim oyunumu izleyip bu suçludur diyemez.

Çoğu zeka yoksunu oyuncu o match kim 1. ise ona "Wall, Aim, Bunny" diyerek basıyor reportu bu arkadaşlar sayesinde overwatch a düşmek an meselesi...

Sonrası ? Sonrası malum overwatch yapan kişinin insafına kaldık çoğu video da gördüğüm kadarıyla ilk 10 saniyede hile bu hile mantığı ile izliyorlar match ları.

Overwatch yapan kişi mi? O raporu yüzlerce kişi değerlendiriyor. Sadece bir kişinin lafına bakmıyorlar. Senin dediğin mantıkla yürüseydi banlanmayan tek kişi kalmazdı.

Ayrıca %100 banlanır diye bir mesaj yok hiçbir yerde.

Sen bana şunu açıklayabilirmisin ?

Bir insanın göz kararı ile verdiği bir sonuç ile ban yesen kime dert yanacaksın ?

Varsın 100 değil 200 kişi kontrol etsin sonuç olarak bunu insanlar yapıyor bu bir sistem'in arka plandaki 3.Şahıs programı saptaması gibi bir olay değil.

Al birde buradan yak:

Overwatch nedir?
Overwatch, CS:GO topluluğunun (‘müfettiş‘) olarak adlandırılan yeterli ve tecrübeli üyelerinin rahatsızlık verici davranış raporlarını inceleyip bu raporların geçerliliklerine riayeten gerekli görmeleri hâlinde yasaklama cezası vererek, kendi topluluklarını denetlemelerine olanak tanıyan oyun içi bir tekrar oynatma ve bunların değerlendirilmesi sistemidir.

Burada belirtilen "Üyeler" bildiğin senin benim gibi bu oyunu oynayan insanlar yahu ben neden bunların kararına güveneyim kim bunlar beni ilgilendirmez bu kişilerin oyuna binlerce saat oynayıp tecrübeli olması.

Oldu o zaman bu "Müfettiş" arkadaşlar birde hile denesinler hileleri daha iyi saptayabilmek için.

Gerçekten Valve bu hileleri durduramıyor felan'mı zannediyorsunuz ?

Tam tersi işlerine geliyor insanlar böyle yoktan yere ban yiyor hoppa yeniden al bakıyım sen şu oyunu ben de fazladan para kazanayım.

Her neyse ben hile kullanımına karşıyım ama bunun yanında bunu insanların "Gözleri" ile denetlemesine de karşıyım.

Geçenlerde 40.000 User VAC yedi eee nereden yedi ? Overwatch'dan yedi nereden yiyecek Valve topu bunlara atıyor bunlarda bi oraya bi buraya sektiriyor topu.

Yeniden her neyse sana iyi sosyaller bu konuya gelen 1 yorumu daha cevaplamam konu boş yere yandaş kişiler sayesinde uzar gider.

Geçenlerde 40.000 User VAC yedi eee nereden yedi ? Overwatch'dan yedi nereden yiyecek Valve topu bunlara atıyor bunlarda bi oraya bi buraya sektiriyor topu.

Konuya vakıf olmadığın o kadar belli ki. Overwatch'ın VAC ban atma yetkisi yok bir kere. VAC sistemi tamamen otomatik çalışır, herhangi bir kişi tarafından verilmez.

İkisi de tamamen birbirinden farklı işliyor. Birisi otomatik iken diğeri kişiler tarafından veriliyor.

VAC ban yiyenin profilinde vac yasağı yazar, overwatch yiyenin ise oyun yasağı diye geçer.

İlk olarak oyun yasağı yiyip aynı zamanda vac yerse bu yasak vac ban'a dönüşür.

Overwatch yasaklarında son söz yine valve ekibine ait.

Hileleri durdurmak kolaysa sen bir tane anti-hile programı yaz onu kullansınlar. Adamlar kimseye zorla hile kullandırmıyor.

Ayrıca sistemin nasıl işlediğini detaylı bir şekilde biliyorum. Koskoca valve bunu öngöremeyecek kadar aptal değil.

Son düzenleme:
Ayrıca sistemin nasıl işlediğini detaylı bir şekilde biliyorum. Koskoca valve bunu öngöremeyecek kadar aptal değil.

Ancak sen gel bunu benim Ultimate Global Elite rütbeli(!) arkadaşlarıma anlat. Global rütbeye sahip kişilerin oyunlarını sanki Nova 1-2'ler denetliyor. Veya sanki herkes kör de bu arkadaşların gözü açık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…