L Lavealts Centipat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 20 25 Aralık 2019 #1 Merhabalar, CS'de oynadığım bir maçı indirdim ve videosu açılmıyor video formatı .dem olarak gösteriyor ve açılmıyor, bu videonun bir kısmını kesmem lazım, yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2019
Merhabalar, CS'de oynadığım bir maçı indirdim ve videosu açılmıyor video formatı .dem olarak gösteriyor ve açılmıyor, bu videonun bir kısmını kesmem lazım, yardımcı olur musunuz?
Musa B. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 1.638 Makaleler 4 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #2 Videoyu oyun içi açıp farklı bir program ile kayıt etmelisin. Örneğin: GeForce Experience, Bandicam, OBS...
Videoyu oyun içi açıp farklı bir program ile kayıt etmelisin. Örneğin: GeForce Experience, Bandicam, OBS...
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #3 .
L Lavealts Centipat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 20 27 Aralık 2019 #4 Musa B. dedi: Videoyu oyun içi açıp farklı bir program ile kayıt etmelisin. Örneğin: GeForce Experience, Bandicam, OBS... Genişletmek için tıkla... Anladım yani dosya olarak vs. açılmıyor
Musa B. dedi: Videoyu oyun içi açıp farklı bir program ile kayıt etmelisin. Örneğin: GeForce Experience, Bandicam, OBS... Genişletmek için tıkla... Anladım yani dosya olarak vs. açılmıyor