Bu oyuna fazla zaman harcamak aptallık bence. Haftalık 10 maç civarı atıp bonuslarını alacaksın, o hafta bir daha oyuna girmeyeceksin bu kadar. Bir oyunun çoğu oyuncusu hile olabilir mi ya? Arkadaş bir rekabetçi oyunu oynuyoruz, bu oyunun bir kazananı bir kaybedeni olacak. Her maçı kazanamayacağınıza göre kaybeden tarafta da olmak zorundasınız, bunu kabul etmelisiniz. Ama yok arkadaş bu hile kullanan aptallar her maçı kazammak istiyor, hile açıyor. Sadece mevlanalardan bahsetmiyorum, bir sürü kişi 2 gram beyinleriyle wh kullanıp belli etmemeye çalışıyor. Ama daha ilk elden belli oluyor. Kaybetmeyi kabullenemiyosan böyle bir oyunu niye oynuyorsun arkadaşım? Kaç defa başıma geldi hatırlamıyorum. 7-0 8-0 kazanıyoruz adamlar yediremiyor, mevlana açıp maçı kazanıyorlar. Burdan da anlamalıyız ki bu aptallar wh ile oynadıkları halde 7-0 geriye düşüyorlar öyle kolsuz insanlar işte. Hele bir maçımı hiç unutmuyorum d2 oynuyoruz marşı tarafa da türk geldi. 1 tane duvar izleyen var bu adamla dalga geçtim sürekli bak wh yetmiyor mevlana aç yoksa kaybetçeniz maçi diye. Tabi son ana kadar inkar etti. Maç 14-14ken bu adam son 2 el 4er adam vurup kazandırdı maçı. Maçın demosunu indirip son 2 raundu izlediğimde adamın aimbot açtığını gördüm zavallılığa bakar mısın? 1 mermi hs aim kayması. Yani abicim kaybetmeyi kabullenemiyosan bu oyunu oynamayacaksınız
3-4k saat harcayanları görüyorum yapmayın beyler değerli zamanınızı bu oyuna vermeyin haftalık bonusları alın bir daha uğramayın bu oyuna
3-4k saat harcayanları görüyorum yapmayın beyler değerli zamanınızı bu oyuna vermeyin haftalık bonusları alın bir daha uğramayın bu oyuna