Tamamda daha önceden hiç hile kullanmayan birisi nasıl ban yiyebilir? Arkadaşın dediğini göz önüne alarak daha önceden hile kullanmadığını söyleyebilirim.
Hile kullanmadan kolay kolay ban yemezsiniz cs de arkadaşlar hile kullanmadan ban yeme ihtimaliniz banın açılma ihtimalindan biraz yüksek maks %10. Çünkü valve bu konuda kuralları katı ve katı olduğu içinde dikkatli davranıyor banlarken.
Hile kullanmadan kolay kolay ban yemezsiniz cs de arkadaşlar hile kullanmadan ban yeme ihtimaliniz banın açılma ihtimalindan biraz yüksek maks %10. Çünkü valve bu konuda kuralları katı ve katı olduğu içinde dikkatli davranıyor banlarken.
Telefonunuza bağlı hile kullanımı olduysa bağlantılı hesaplar toplu VAC yer.
Overwatch tarafından yapılan VAC'lar kaldırılmaz. OW'lar yavaş yavaş anca izlenilip karar verildiğinden ban yeme süreniz bir kaç ay sürebiliyor. İyi günler, oyun içi hile kullanmayın ve rahatsızlık vermeyiniz.
Telefonunuza bağlı hile kullanımı olduysa bağlantılı hesaplar toplu VAC yer.
Overwatch tarafından yapılan VAC'lar kaldırılmaz. OW'lar yavaş yavaş anca izlenilip karar verildiğinden ban yeme süreniz bir kaç ay sürebiliyor. İyi günler, oyun içi hile kullanmayın ve rahatsızlık vermeyiniz.
Ben Supremeyim ve düşük rütbede benim hesabım var orada bir ton VAC Shot atıyorum nedense yemiyorum. Çünkü OW kolay atılan bir şey değil. Yesem şimdiye kadar ben yerdim. Günde 20-30 report yediğimi düşünüyorum.