CS:GO Oynamadan Overwatch Ban Yemek

Şimdi oyunbozanlık yüzünden kalıcı banmı yiyeceğim
"Griefing" adı altında oyunbozanlıktan kalıcı OW yemezsiniz 30 gün yersiniz. Hile kullanımı gözüküyordur. Bence ticket atın yanlışlık var bu işin içinde diye. Başka bir şey yapamazsınız. Kaybettiğiniz çok bir şey yoktur CS:GO'dan VAC yediniz diye.
Benim hiç Rekabetçi girmediğim 1 saat oynanmış CS:GO hesabım OW yedi.

Yiyen tanıdıklarım var malesef Biraz şans işi oyunbozanlık ve küfürden OW yemek.
Aslında bu sebeplerden de bol bol banlasalar oyundaki kanser kitle azalır ama Valve bu tip şeylerle uğraşacağına mapleri falan değiştirir anca FPS düşüren aptal güncellemeler getirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu sebeplerden de bol bol banlasalar oyundaki kanser kitle azalır ama Valve bu tip şeylerle uğraşacağına mapleri falan değiştirir anca FPS düşüren aptal güncellemeler getirir.
Her online oyun bir müddet sonra bozuyor Adamlar diyor zaten kemik kitleyi oturttuk. Arada yeni şeyler getiririz gönülleri olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bu sebeplerdende bol bol banlasalar oyunda ki kanser kitle azalır ama valve bu tip şeylerle uğraşıcağına mapleri felan değiştirir anca fps düşüren aptal güncellemeler getirir
Aynen kardeşim sen biliyorsun VALVE ekibi bilmiyor. FPS düşürücü güncellemeler yapıyorlar.
Her online oyun bir müddet sonra bozuyor Adamlar diyor zaten kemik kitleyi oturttuk. Arada yeni şeyler getiririz gönülleri olur.
Buna oyunun içine etmemek deniliyor genelde. Sade basit bir oyuna gereksiz yan özellikler getirmeye gerek yok. Mod getirirsin ama oyun mekaniğini değiştirmezsin. LoL, Fortnite gibi bir çok yan özellik getirip sürekli insan yeteneklerini sıfırlayan şeylere gerek yok. Sezon 4'den itibaren zevk almayı bıraktım. CS:GO'yu hala oynuyorum. Konuşmalarım e-spor oyunları için.

Hocam zaten bizde ondan bahsediyoruz. Hileyi hurdayı azaltmak yerine saçma sapan güncelleme geliyor oda arada geliyor. LoL örneği mesela adamlar oyunu güncel tutmak adına mahvetti. "Güvenlik Güncellemesi" ayda yılda bir gelmez zaten sık sık gelmesi gerekir. Her gün yeni yeni hileler çıkıyor.

An itibariyle yediğim overwatch ban hatalı olarak kaldırıldı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…