CS:GO oynamak için DC sunucularına girilir mi?

Squee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. CS:GO'yu gerçekten çok özledim ve oynamak için biraz araştırma yaptım. Bazı siteler Discord sunucuları buldum. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı? Onu sormak istiyorum.
Counterclassic ve CS:GO supermacy gibi bazı Discord sunucuları buldum. Bu Discord'a girdiğimde benden whitelist istediler. Whitelist için Steam ile giriş yapmamı beklediler ama ben pek güvenemedim açıkçası. Bu siteler hakkında bilgi sahibi olan var mı güncel olarak kullanan oynayan vs? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Classiccounter güvenilirdir. Ama şu günlerde Online oyuncusu pek yok aklınızda bulunsun. Ben en son oynadığımda 1 sunucu falan anca dolu oluyordu (10 kişi).

Whitelist için Steam hesabınızı eşliyorsunuz ve VAC banınız olup olmadığını kontrol ediyor ve steam hesabınızın 10 level üstü olup olmadığını da kontrol ediyor. Random yeni hesaplar ve banlı heasplar giremiyor. Whitelist mantığı böyle ynai. Hesap çalma gibi bir durumla karşılaşan olmamıştır muhtemelen. Zaten şifrenizi vs. vermiyorsunuz kasa açma siteleri hesabınızı nasıl eşliyorsa classiccounter da aynı şekilde eşliyor.

Arkadaşlar birazcık araştırdıktan sonra INUI Gaming bu uygulamayı buldum aynı FACEIT gibi ayrı bir AC ye sahip shox getright ve loba gibi oyuncular tanıtmış ama sonradan Reddit de kripto yazılımı olduğunu açıklayan birkaç konu okudum ne kadar güvenilir bilinmez ama denenebilir diye düşündüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı