Zaten şuan kullandığın bilgisayardan yüksek ayarlarda 40 50 fps oynuyorsan bilgisayar toplamana gerek yok zaten göz 60 fps'nin üstünü algılamıyor diye biliyorum.
Hocam her şeyi düzgünce belirtin o zaman. Zira size 1500TL'lik bilgisayar bile CS:GO'yu rahatlıkla 250FPS ile oynatır.
Bu sistemi rahatlıkla alabilirsin. 3000TL bütçeye zorlamaya gerek yok.
-Neden 2300TL'ye sistem toplanıldı?
+Günümüz oyunlarını rahatlıkla bu sistem oynatabilir. Sırf GTX970 şart değil.
-Neden GTX970 seçilmedi?
+Teknolojinin hızı belli olmuyor, her an her şey olabiliyor. Elde kalacak olan 700TL'yi sonradan değerlendirip "R9 285'in yetmemesi" durumunda (ki öyle şey olmaz diyorum) yeni ekran kartına yol açılabilir.
Hocam her şeyi düzgünce belirtin o zaman. Zira size 1500TL'lik bilgisayar bile CS:GO'yu rahatlıkla 250FPS ile oynatır.
Bu sistemi rahatlıkla alabilirsin. 3000TL bütçeye zorlamaya gerek yok.
-Neden 2300TL'ye sistem toplanıldı?
+Günümüz oyunlarını rahatlıkla bu sistem oynatabilir. Sırf GTX970 şart değil.
-Neden GTX970 seçilmedi?
+Teknolojinin hızı belli olmuyor, her an her şey olabiliyor. Elde kalacak olan 700TL'yi sonradan değerlendirip "R9 285'in yetmemesi" durumunda (ki öyle şey olmaz diyorum) yeni ekran kartına yol açılabilir.
Arkadaş mantıklı bir düşünce kurmuş ama Nvidia üzerine sistem kurmak daha iyi olabilir Experience programı ile birlikte CS:GO oyunu süper çözünürlüklerle oynanabilir.
Peki yakın zamanda çıkacak olan GTX 960 veya GTX950'nin R9 285'e göre performansı nasıl olur?
Birde fiyat açısından farkları ne kadar olur tahmininizce?
GTX960 ile R9 285 arasında bir fiyat farkı olacağını sanmam. GTX960'ın satış fiyatı çok büyük ihtimalle 800TL civarına gelir. GTX950'de R9 270X fiyatına satılabilir.