CS:GO Oynamak İçin Ucuz Sistem Tavsiyesi

Xenocorpse

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar yazın taşınıyoruz ve yeni telefon alıcağım bu yüzden bütçe kısıtlı CS:GO'yu mediumda rahat kasmadan oynayacağım bir PC toplarsanız sevinirim.

Çok bir bilgim yok APU olabilir fark etmez. Bende 750 GB HDD var onu formatlayıp kullanacağım. Ben şöyle bir sistem topladım siz düzenlerseniz sevinirim sadece CS:GO , CS 1.6 vb tarzı oyunlar oynarım güncel oyunları çok oynamam. Bir de bu Zotac gt 730 ile GTA 5 min ayarlarda hd çözünürlükte oynayan arkadaşlar varmış.

Edit: İşlemciyi overclocklasam iyi bir işlemci soğutucu alsam hd çözünürlük ve min grafiklerde kasmadan oynar mıyım? GT 730 testinde burada medium ayarlarda min 25 fps ile test vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir sistem alabilirsiniz. Elinizdeki olan donanımları çıkarırsanız daha ucuza gelecektir.

F/P Giriş Seviyesi Oyun Sistemi
İşlemciAMD A10-7850K
AnakartAsus A88XM-A
Ekran KartıTümleşik R7 GPU
BellekG.Skill RipjawsX F3-12800CL9D-8GBXL
HDDSeagate Barracuda 1TB 7200 RPM
DVD-RWASUS DRW-24F1ST
MonitörAsus 18.5″ VS197N
Klavye/FareMicrosoft Wired Desktop 400
KasaCooler Master CMP-350
Güç KaynağıKasaya dahil 500 Watt
CPU SoğutucuStok Soğutucu
Toplam563$ + KDV
1520₺ + KDV
[TBODY] [/TBODY]

hocam kendi monitör'üm var 18.5 inc klavye mouse var hdd var onları almıcağım çünkü geçen ay aldım yeni set olarak gayet temiz yani hocam resimdeki gibi yapiyim kendi klavye mouse monitör ve hdd'yi kullaniyim tam bütçeme yetiyor olmazmı sonradan alırım yeni monitör vb.

Dosya Ekleri

• sa1.png
    24,7 KB · Görüntüleme: 548
Son düzenleme:
Elinizde olan bileşenleri çıkardım. Böyle bir APU düşünebilirsin.Bütçe arttırabiliyorsan 4GB RAM eklersin.

Kendiniz yapabilirsiniz aynısının 2x4 olanını alın.

Evet görseldeki 4 ürünü alacaksınız o zaman. Yeterli de gelecektir CS:GO için.

Ayrıca şu videoyu 11:40'tan itibaren izleyiniz, incelemedeki APU sizin alacağınız APU'dan CPU olarak biraz daha düşük fakat grafik işlemcisi ikisinin de aynı. Yani aşağı yukarı aynı FPS'yi alırsınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

işlemci - ekran kartı:AMD A10 7850K X4 3.7 GHz 4MB FM2 R7 VGA
kasa:Cooler Master Elite RC-350 350W Kasa Siyah
Ram:Kingston HyperX Beast 8GB (2x4)2400MHz DDR3 Ram
Anakart (VATAN):ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart
Hdd:Kendimin 750 gb 500 C diski 250 D diski şeklinde
Monitör:Kendimin Samsung 18.5 inc
Beyler bu sistemi topladım bunu alacağım hepsi birbirine uyumlu f/p ürünü

O işlemciyi alıcaksan işlemci soğutucu almak zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…