Arkadaşlar yazın taşınıyoruz ve yeni telefon alıcağım bu yüzden bütçe kısıtlı CS:GO'yu mediumda rahat kasmadan oynayacağım bir PC toplarsanız sevinirim.
Çok bir bilgim yok APU olabilir fark etmez. Bende 750 GB HDD var onu formatlayıp kullanacağım. Ben şöyle bir sistem topladım siz düzenlerseniz sevinirim sadece CS:GO , CS 1.6 vb tarzı oyunlar oynarım güncel oyunları çok oynamam. Bir de bu Zotac gt 730 ile GTA 5 min ayarlarda hd çözünürlükte oynayan arkadaşlar varmış.
Edit: İşlemciyi overclocklasam iyi bir işlemci soğutucu alsam hd çözünürlük ve min grafiklerde kasmadan oynar mıyım? GT 730 testinde burada medium ayarlarda min 25 fps ile test vardı.
hocam kendi monitör'üm var 18.5 inc klavye mouse var hdd var onları almıcağım çünkü geçen ay aldım yeni set olarak gayet temiz yani hocam resimdeki gibi yapiyim kendi klavye mouse monitör ve hdd'yi kullaniyim tam bütçeme yetiyor olmazmı sonradan alırım yeni monitör vb.
hocam kendi monitör'üm var 18.5 inc klavye, mouse, HDD var. Onları almayacağım çünkü geçen ay aldım. Yeni set olarak gayet temiz yani hocam resimdeki gibi yapiyim kendi klavye mouse monitör ve hdd'yi kullaniyim tam bütçeme yetiyor olmaz mı sonradan alırım yeni monitör vb.
Evet görseldeki 4 ürünü alacaksınız o zaman. Yeterli de gelecektir CS:GO için.
Ayrıca şu videoyu 11:40'tan itibaren izleyiniz, incelemedeki APU sizin alacağınız APU'dan CPU olarak biraz daha düşük fakat grafik işlemcisi ikisinin de aynı. Yani aşağı yukarı aynı FPS'yi alırsınız: