CS:GO oynamaya ve zaman ayırmaya artık değer mi?

faceit dışında oynanmaz. lm rankında bile bir sürü hile geliyor

CS:GO'nun bence metası bitti. 8 senedir aynı oyun fizik motoru artık yetmiyor bence. Tabi bu CS oyunu CoD veya BF değil ancak 9 hit 99 gibi, TR sunucusunun olmaması gibi, hâlen 64 tickrate sunucuların olması ve Source 2'nin gelmemesinden dolayı ben bıraktım. Source 2'nin gelmesinin öyle kolay iş olmadığını biliyorum, çok fazla kütüphane, atölye var ancak bir umut verip sonradan iptal olması beni üzdü. Bıraktım ve daha da oynanmazsa bir şey kaybedileceğini düşünmüyorum.
Hileler de cabası.

Benim hala Source 2'den ümidim var düşünsenize bir sabah kalkıyoruz hop Source 2.

Maalesef ki rastgele girince evet. Fakat DC'den insanlarla takım olup girince 10 maçtan 1'inde hile geliyor. Fakat o zamanda o saçma rank sistemi devreye giriyor.
İlginçtir ki tek başıma da girdim arkadaşımla da girdim fakat maksimum 1-2 kere hileye denk geldim. Oyunda 570 saatim var ve rankım MG2.

İlginçtir ki tek başıma da girdim arkadaşımla da girdim fakat maksimum 1-2 kere hileye denk geldim. Oyunda 570 saatim var ve rankım MG2.

Her şey güven faktörüne bağlı hocam bana da Max 4 hile falan gelmiştir 500 saatim var.

Güven faktörünüde pek kaideye almanıza gerek yok şahsen kaç defa kırmızı faktörde oldum bilmiyorum. Her önüne gelen bir iki tıkla sizi raporlayabiliyor ise ne kadar güvenilirdir ki öyle bir sistem. Ayrıyeten hilenin güvenle veya rankla alakası yoktur. Sonuçta novadan başlayan bir hileci birçok maça girdiği için her rankı tadıyor velasım kelam en net cevap ise tamami ile şans işidir ve hileci sayısı çoktur o yüzden sizin sabrınıza kalan bir şey bu

Değmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…