A Ares6 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2022 #51 Oynanır. Prime alırsın nadiren hile görürsün, yine de içine sinmezse FACEIT ile de oynayabilirsin.
K Emre Megapat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 833 Çözümler 4 19 Aralık 2022 #52 Ares6 dedi: Oynanır. Prime alırsın nadiren hile görürsün, yine de içine sinmezse FACEIT ile de oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka 3 gündür 1 hile 2 temiz oyun giriyordum bugün 2'dir hile geliyor. Rank belli değil diye herhalde
Ares6 dedi: Oynanır. Prime alırsın nadiren hile görürsün, yine de içine sinmezse FACEIT ile de oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kanka 3 gündür 1 hile 2 temiz oyun giriyordum bugün 2'dir hile geliyor. Rank belli değil diye herhalde
A Ares6 Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 622 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2022 #53 K Emre dedi: Kanka 3 gündür 1 hile 2 temiz oyun giriyordum bugün 2'dir hile geliyor. Rank belli değil diye herhalde Genişletmek için tıkla... Vallahi ben neredeyse hiç karşılaşmadım raporlamadıysan raporla çakarlar banı hemen zaten.
K Emre dedi: Kanka 3 gündür 1 hile 2 temiz oyun giriyordum bugün 2'dir hile geliyor. Rank belli değil diye herhalde Genişletmek için tıkla... Vallahi ben neredeyse hiç karşılaşmadım raporlamadıysan raporla çakarlar banı hemen zaten.