CS:GO oynanış videoları ile YouTube'a nasıl başlanır?

m1rzalp

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core i5-12400f
Geforce RTX 3060Ti x3
Asus prime B660M-k D4
Twinmos 16Gb Tek Kanal RAM
Twinmos 512GB NVmE m.2 SSD
Cougar Helor 240 Sıvı soğutucu
Cougar 750w 80+ Bronze PSU
Cougar DarkBlader x5 RGB
Arkadaşlar CS:GO gameplay videoları çekip YouTube'a atmak istiyorum. Rankım çift keleş-DMG arasında. Ama nereden başlayacağımı hiç bilmiyorum. İlk başta güzel bir YouTube hesabı lazım ama nereden yapabilirim? Yardım edebilecek varsa sevinirim.

@m1rzalp hocam önce bence shorts videoları atın onlar daha çok izleniyor ve kendinize eğer bu işte ciddiyeseniz bir kamera ve mikrofon alın insanlar sizi görünce daha çok odaklanır ara sıra göz teması kurun ve video içinde boş editler yapmayın sıkıyor.

Ya başkalarının kliplerini derleyebilirsin yada kendi havalı anlarını yükleyebilirsin onun harci igelişmen çok zor olucak çünkü herkes CS:GO oynanış videoları atıyor özelliklede CS2 hypesi ile bu sayı 2-3 kat arttı.

Ya fragmovie yapabilirsin ya da komikli anlar tarzi iyi bir editle youtube'a atabilirsin.

Youtube hesabi cokta onemli degil. Etiketleri yazmayi unutma o kadar.

@533388 neden dislike attın sorabilir miyim?

@xEgel hocam arkadaşın biraz hevesini kırmışsınız gibime geldi ve arkadaş kendi gameplayini atmak istediğini söylemiş siz başkalarının kliplerini editleyin demişsiniz.

@xEgel hocam arkadaşın biraz hevesini kırmışsınız gibime geldi ve arkadaş kendi gameplayini atmak istediğini söylemiş siz başkalarının kliplerini editleyin demişsiniz.
Ya başkalarının kliplerini derleyebilirsin yada kendi havalı anlarını yükleyebilirsin.

@xEgel evet ama ben başta yazdığınıza göre yorum yaptım yani konu dışı bir cevap olmuş ve arkadaşın hevesi kırılmış olabilir.

Video açılışında kameraya kafa, tekme ve yumruk atıp bağır. Arada deli deli hareketler yap. Tebrikler YouTuber oldunuz. Oyun videolarında dikkat çekmek için kendinizi kaybetmeniz gerekiyor. Aksi halde tutmaz. Artık Vlog videoları izleniyor. Oyun videoları çok düşüşte.

Ya fragmovie yapabilirsin ya da komikli anlar tarzi iyi bir editle YouTube'a atabilirsin.

YouTube hesabi çok da onemli degil. Etiketleri yazmayi unutma o kadar.

Etiket dediğiniz nedir hocam?
Edit ile pek aram yok yani havalı şeyler yapacak kadar iyi değilim zaten o kadar zamanım da olmayacak. İlk başta güzel anları shorts olarak atarım daha sonrasında gameplay videolarını atarım sıkıcı yerleri keserim.
Hesap derken profil fotoğrafı, banner kastediyorum. Bu arada sizce michi ismi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…