CS GO Oynarken Bir Süre Sonra Kasmaya Başlaması

Legawen

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayar ve 144Hz monitör aldım ama CS GO oynarken 2-3 saat sonra ekran gidip geliyor ve oyunda FPS düşmesi olmaya başlıyor. FPS yüksek olsa bile oyunda kırılmalar oluyor.
Bilgisayarı resetleyince sorun düzeliyor ama bir süre sonra tekrardan aynı sorun yaşanıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin Çok Isınıyor Olabilir. MSI AFTERBURNER İLE TEST YAP VEYA BAŞKA PROGRAMLA İŞLEMCİ ISISINA BAK %70 İ GEÇİYORSA TERMAL MACUNU VEYA SOĞUTMA SİSTEMİNİ DEĞİŞTİR.

Sistemin Çok Isınıyor Olabilir. MSI AFTERBURNER İLE TEST YAP VEYA BAŞKA PROGRAMLA İŞLEMCİ ISISINA BAK %70 İ GEÇİYORSA TERMAL MACUNU VEYA SOĞUTMA SİSTEMİNİ DEĞİŞTİR.
Isısında sıkıntı yok gpu da cpu da 50 civarında. Gpu kullanımı sürekli değişiyor. %0 ken bir anda %60'a falan çıkıp tekrar düşebiliyor. Bununla alakalı olabilir mi?

Monitörün 144 Hz sen kaç FPS alıyorsun vs go da
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir bilgisayar ve 144Hz monitör aldım ama CS GO oynarken 2-3 saat sonra ekran gidip geliyor ve oyunda FPS düşmesi olmaya başlıyor. FPS yüksek olsa bile oyunda kırılmalar oluyor.
Bilgisayarı resetleyince sorun düzeliyor ama bir süre sonra tekrardan aynı sorun yaşanıyor. Yardım ederseniz sevinirim.

Monitörün 144 Hz sen kaç FPS alıyorsun vs go

Monitörün 144 Hz sen kaç FPS alıyorsun cs go da

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı