CS:GO Oynarken Ekran Kartı Isınıyor

MD_Optional

Hectopat
Bu kadar oyunum var oynarken hiçbirinde bilgisayar ısınmıyor, CS:GO oynarken aşırı ısınıyor güç kaynağı ile ekran kartı. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran Kartın nedir ?
Güç Kaynağın kaç Watt ?
CS:GO'yu hangi ayarlarda oynarken bu sorun var? Oyunun bir en yüksek ayarlarda oynayın, birde en düşük ayarlarda oynayın, görünen ısı değerlerini buraya yazın.
COD: MW4 Eski bir oyun ondan GPU Isınması vs beklenmez. ZULA zaten kötü, Minecraft pfff, L4D2 O da eski.

RX560 Ekran kartı, 300-350 Watt arası güç kaynağı.

Sevmediği oyunu kötüleyip, GPU etkilemez vs. gibi şeyler demek çok yanlış bir şey bence. Sistem bileşenlerini bizimle paylaşır mısın? Ekran kartının modeli ve markası, güç kaynağın, kasan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu kötülediğimmi var? Grafikleri kötü dedim yanlış anlıyorsun? Zula Kötü dedim doğru kötü ama burda demek istediğim grafikler ile ilgili. Minecraft pff dedim, MC Java tabanlı bir oyun 3 GB Ramle ve i3 ün ilk nesli ile rahatlıkla 60- 170 FPS alınabilir.
Hangi model RX560 2 GB'mı? yoksa 4 GB Olanmı ?
Ha birde dediklerimin hepsi denediğim şeylerdir yani düşük, orta, ortanın üstü bir sistem ile denedim.

4 GB Ekran kartı.
Watt düşük olursa ne olur?
Baktım internetten ekran kartın minimum 400 - 450 Watt güç kaynağı istiyormuş ( 4 GB modeli için )
Biraz daha araştırdım 2 GB modeli içinde 450 Watt gerekiyormuş.
Corsair Builder VS550 550W 80+ Power Supply (CP-9020097-EU) Fiyatı Bu alınır mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…