IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 1 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar CS:GO oynarken pingim 300Ms'nin altına inmiyor 2-3 gündür böyle ne yapmalıyım? Düzeltme: Direkt internetim çok kötü pingim 160 ne yapayım arkadaşlar? Ya tekrar bakayım dedim internetime 1002ms çıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2021
Arkadaşlar CS:GO oynarken pingim 300Ms'nin altına inmiyor 2-3 gündür böyle ne yapmalıyım? Düzeltme: Direkt internetim çok kötü pingim 160 ne yapayım arkadaşlar? Ya tekrar bakayım dedim internetime 1002ms çıktı.
Bozkurt1907 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 610 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #2 Benim de Ping sorunum vardı önce modemi resetledim sonra bu videodaki denilenleri yaptım gerçekten düzeldi normalde 40 Ping alırdım şimdi tekrardan 40 Ping alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Benim de Ping sorunum vardı önce modemi resetledim sonra bu videodaki denilenleri yaptım gerçekten düzeldi normalde 40 Ping alırdım şimdi tekrardan 40 Ping alıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et