CS:GO oynarken IP adresimi buldular

sandm4n

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşımla CS:GO oynuyordum rakip bana bir link atıp haha sandman senin Instagram hesabın dedi. Ben de inanıp linke gittim linkte sadece teşekkürler yazıyordu. Sonra IP adresimi ve didim turkey yazdı. Korktum bir tık, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öylesine eğlenmişler IP adresini bulmak millete sakız oldu herkes buluyo. Bu devirde her şeye erişimleri var. Yabancılarsa hele hiçbirşey olmaz. Yemek bile gönderemezler. Siz yine de linklere tıklamayın.

Hiçbir şey olacağını sanmıyorum.

Statik İP kullanmıyorsan olayı büyütmene gerek yok modem aç kapa problem olmaz. Link atıp İP bulan kendini hacker sanıyor.

Hocam korkmayın IP'si bilinen her sistem düşmez. Port filan açmadığınız sürece hiç korkmanıza gerek yok. Alın Google'ın IP'si: 172.217.20.67 . Ping atarak bile çıkıyor.

Attıkları link yüksek ihtimalle IP Logger ve internette sende yapabiliyorsun ücretsiz siteleri var. IP adresin eğer statik değilse saat başı değişir ve IP'de gösterilen yer sunucuların olduğu yerdir yani senin evin tam olarak gösterilmez. Sadece şehrini bilirler. Korkmalık bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…