kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #1 Normalde CS gırdıgım zaman 65-75 arası olurdu sıcaklıgım ama bugun 85'in ustune cıkıyor. Neden olabılır? Laptop kullanıcısıyım.
Normalde CS gırdıgım zaman 65-75 arası olurdu sıcaklıgım ama bugun 85'in ustune cıkıyor. Neden olabılır? Laptop kullanıcısıyım.
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 5 Nisan 2021 #11 kadir polat dedi: Kusura bakmayın gozden kacırmısım. Henuz hiç 90'lara cıkmadım. Zaten bugune kadar da hiç boyle ısınmazdı. Genişletmek için tıkla... Daha önce olmadıysa bu zamanlarda olduysa elbet bir sıkıntısı vardır hocam. Yoksa durduk yere niye olsun ki... Artı 0 Eksi
kadir polat dedi: Kusura bakmayın gozden kacırmısım. Henuz hiç 90'lara cıkmadım. Zaten bugune kadar da hiç boyle ısınmazdı. Genişletmek için tıkla... Daha önce olmadıysa bu zamanlarda olduysa elbet bir sıkıntısı vardır hocam. Yoksa durduk yere niye olsun ki...
KS KS kadir polat Centipat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #12 AI_Gunes dedi: Daha önce olmadıysa bu zamanlarda olduysa elbet bir sıkıntısı vardır hocam. Yoksa durduk yere niye olsun ki... Genişletmek için tıkla... Yukarıda tarama hakkında bir şey yazdım. Aynısını bir daha yazmak kural ıhlalı galıba ona bakar mısınız? O nedenden dolayı olabılır mı? Artı 0 Eksi
AI_Gunes dedi: Daha önce olmadıysa bu zamanlarda olduysa elbet bir sıkıntısı vardır hocam. Yoksa durduk yere niye olsun ki... Genişletmek için tıkla... Yukarıda tarama hakkında bir şey yazdım. Aynısını bir daha yazmak kural ıhlalı galıba ona bakar mısınız? O nedenden dolayı olabılır mı?
AI_Gunes Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Donaustadtbrücke 5 Nisan 2021 #13 kadir polat dedi: Yukarıda tarama hakkında bir şey yazdım. Aynısını bir daha yazmak kural ıhlalı galıba ona bakar mısınız? O nedenden dolayı olabılır mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama olabilir diye düşünüyorum. Çünkü o taramadan sonra olduysa mutlaka etkisi vardır. Artı 0 Eksi
kadir polat dedi: Yukarıda tarama hakkında bir şey yazdım. Aynısını bir daha yazmak kural ıhlalı galıba ona bakar mısınız? O nedenden dolayı olabılır mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama olabilir diye düşünüyorum. Çünkü o taramadan sonra olduysa mutlaka etkisi vardır.