CS:GO oynarken klavye dili değişiyor

Makaleler
9
CS:GO oynarken sistem dillerinde İngilizce bulunmamasına rağmen dil bir anda English'e dönüyor. Daha sonra Türkçe'ye çevirip oyuna devam ediyorum bir daha dönüyor.
not:
1- PowerShell ile sistemde yüklü dillere baktım. Türkçe'den başka dil yok.
2- Sistem dil ayarlarında da İngilizce yok.
3- Bilgisayarı yeniden başlattığımda İngilizce seçeneği yok oluyor. (İngilizce dili olmadığı için.
Görev çubuğundan dil seçenekleri kayboluyor)
4- Sadece CS:GO'da oluyor.
5- Alt + Shift kısayoluna basmıyorum. Hatta Alt'a hiç basmıyorum.

Yardımlarınızı bekliyorum. İlk konum eğer yanlışım varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Video ektedir. İyi günler dilerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürekli Shift basıldığı için elin istemeden bir şeye basıyordur illaki değişiyordur. Klavye düzenine bak bir de.
Düzen derken nereye bakayım?
-Virüs programı arkada tarama yaparken bildirim çıkarıyor. Onu kapatırken dili değiştirmişim. O.
Kısma bastığım için enter takılı kalmış. Her kapatıp entere bastığımda, enter tuşu dili değiştiriyormuş.
[ÇÖZÜLDÜ] konu kilitlenebilir @MF.

Son düzenleme:
Oyun oynarken heyecanlanıp tuşlara rastgele basabiliyoruz, bunu yaparken Alt+Shift tuşuna basıyor olabilirsin. Eğer tuşlara basmadığından eminsen, maalesef yapabileceğim bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…