CS:GO oynarken mikrofon şart mı?

• Konuyu başlatan Chris
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 754

Chris

Yoctopat
CS:GO Prime alacağım. Daha önce CS 1.6 oynarken 1 kez bile olsun mikrofon kullanmadım ve hiç mesaj yazmıyordum. Kimseyle konuşmuyordum oyunda. Bu şekilde devam edeceğim.

Bu şekilde mikrofon olmadan, mesaj bile asla yazmadan oyunda sıkıntı çeker miyim? Rekabetçi maçlara da girmek istiyorum.

CS:GO Prime alacağım. Daha önce CS 1.6 oynarken 1 kez bile olsun mikrofon kullanmadım ve hiç mesaj yazmıyordum. Kimseyle konuşmuyordum oyunda. Bu şekilde devam edeceğim.

Bu şekilde mikrofon olmadan, mesaj bile asla yazmadan oyunda sıkıntı çeker miyim? Rekabetçi maçlara da girmek istiyorum.

Sen değil ama takımın çeker.
İnfo vermediğin için takımından iyi söverler bilgin olsun her oyun annemin meze olmasını kaldıramam diyorsan uydurukta olsa bir şey al.

Oyunu rekabetçi ve yüksek seviyede oynayacaksan şart.

Vallahi gerek oyun sağlığı gerek zevki anlamından mikrofon çok önemli. 1300 saati mikrofonla zevkle oynadım :) bayağıdır bıraktım ama çok güzel kavgalarda ettim sohbetlerde yaptık :)

İmkansız değil tabi ama olması da takım oyununa katkı sağlar. Bu tarz FPS oyunlarında iletişim en önemli etkenlerden birisi haline geldi. Çoğu oyuncu mikrofonlu bir oyuncuyu mikrofonsuza tercih edecektir. İnfo alarak oynarsın ancak öteki yandan senin de info vermen gerekir oyun içinde. O yüzden düşük seviyeler ve ranklarda idare edersin ancak daha üst seviyelerde zorlar.​

Herkesi susturur yine oynar :D

Rekabetçiden bahsetmiş arkdaş herkese mute atıp infosuz solo oynayarak gelebileceği Max rank nova oraya kadar da canı çıkar çünkü düşük elolarda takım arkadaşlarınızın beyin seviyesi bir patates ile eşit onlara bilgi verip yönlendirmek zorundasınız kazanmak için.

Rekabetçiden bahsetmiş arkdaş herkese mute atıp infosuz solo oynayarak gelebileceği Max rank nova oraya kadar da canı çıkar çünkü düşük elolarda takım arkadaşlarınızın beyin seviyesi bir patates ile eşit onlara bilgi verip yönlendirmek zorundasınız kazanmak için.
Bana kalda cs,lol tr’de hiç oynanmaz dediğiniz doğru söylediğiniz rankım üstüne sağlam takım olmazsa istediğiniz ekipman olsun yine çıkamaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00