CS:GO oynarken "No Signal" hatası

shizzle

Hectopat
Konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum. Sorunum 2-3 gündür oluyor. Cs:go oynarken arada bir monitörde ekran gidiyor siyah oluyor oyunun sesi takılıyor "ta-ta-ta-ta-" oluyor bozuk plak gibi daha sonra oyun kendine geliyor veya oyunu aşağıya alıyor ve açmaya çalıştığımda açamıyorum nvidia kernel grafik kartı çalışmayı durdurdu hatası veriyor.
Sadece cs:go'da bu sorunu yaşadım başka bir oyunda denemedim video izlerken masaüstündeyken internetteyken sıkıntı yok sadece oyunda bu sıkıntı oldu ama sadece bir oyunda denedim.

Ekran kartım : msi gtx 750 o.c.
Anakartım : Pegatron IPXSB-H61
İşlemcim : i3-2120 3.30 Ghz
PSU'm : xigmatek xcp a-500 500w80plus
RAM : 4gb ddr3
İşletim sistemi : windows 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartının driverlerini güncelleyin/tekrar kurun.
Sorununuz ana karttan da kaynaklı olabilir, Pegatron kötü olmuş o sisteme.
Birde HDD sağlam mı diye bir kontrol edin, oyun sırasında okunacak bir veri okunamıyor olabilir.

Kuralları bilmediğim için bir günlüğüne engellendim. O yüzden buradan yazıyorum. Ekran kartı driverını tekrardan kurdum fakat problem hala devam ediyor. Normalde ekran kartım Ati Radeon HD 6350 idi. Sonradan değiştirdim. Yakın zamanda ana kartı da değiştireceğim. Ve HDD sağlam onu da kontrol ettim. Düzgün çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…