Merhabalar bay ve bayanlar. CS:GO’nun aim botz haritasında AK-47 ile One tap atarak antrenman yaparım. 6-7 One tap attıktan sonra elim kasılıyor ve mouse’u bırakıyorum. Lütfen yardım edin maçlara iyi bir şekilde hazırlanamıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Merhabalar bay ve bayanlar. CS:GO’nun aim botz haritasında AK-47 ile One tap atarak antrenman yaparım. 6-7 One tap attıktan sonra elim kasılıyor ve mouse’u bırakıyorum. Lütfen yardım edin maçlara iyi bir şekilde hazırlanamıyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.
Profesyonellerin yaptığı üzere kolunuza giyebileceğiniz bir kolluk bulabilirseniz eğer kolunuz masada daha kaygan hale gelir. Bu sayede hem sürtünme azalır hem de kolunuz rahat eder. Örneğin: Nishstyle Unisex Aksesuar Örme Kumaş Parmaksız Kolluk Eldiven | Trendyol Bunun daha uzununu (dirseğe kadar olanını) bulabilirseniz daha iyi olur.