CS:GO oynarken Steam arka planda internet kullanıyor

GökDağ

Hectopat
Merhaba dostlar bilgisayara 3 hafta önce format attım 3 4 gündür CS:GO oynarken Steam arka planda interneti sömürüyor ping 90 iken 500 600 oluyor atolye haritalarını sildim arka planda oyun filen inmiyor görev yöneticisinde kullandığın görüyorum sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar bilgisayara 3 hafta önce format attım 3 4 gündür CS:GO oynarken Steam arka planda interneti sömürüyor ping 90 iken 500 600 oluyor atolye haritalarını sildim arka planda oyun filen inmiyor görev yöneticisinde kullandığın görüyorum sebebi ne olabilir?

Steam normaldede internet kullanır zaten arkadaş listen olsun ya da herhangi bir yer için.

aynı sorun bendede var durduk yere steam çok fazla internet kullanıyor ne için kullanıyor çözemedim ama rekabetçi oyun oynarken insan sinir krizleri geçiriyor

Steam'ın kendini güncellemediğinden ve oyun indirmediğinden emin misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı