Merhaba dostlar bilgisayara 3 hafta önce format attım 3 4 gündür CS:GO oynarken Steam arka planda interneti sömürüyor ping 90 iken 500 600 oluyor atolye haritalarını sildim arka planda oyun filen inmiyor görev yöneticisinde kullandığın görüyorum sebebi ne olabilir?
Merhaba dostlar bilgisayara 3 hafta önce format attım 3 4 gündür CS:GO oynarken Steam arka planda interneti sömürüyor ping 90 iken 500 600 oluyor atolye haritalarını sildim arka planda oyun filen inmiyor görev yöneticisinde kullandığın görüyorum sebebi ne olabilir?
aynı sorun bendede var durduk yere steam çok fazla internet kullanıyor ne için kullanıyor çözemedim ama rekabetçi oyun oynarken insan sinir krizleri geçiriyor
Aynı sorun bende de var durduk yere Steam çok fazla internet kullanıyor ne için kullanıyor çözemedim ama rekabetçi oyun oynarken insan sinir krizleri geçiriyor.
Oyundayken Steam kendini güncellemez zaten. Steam indirme yapmıyor diyorsunuz, her oyun girdiğinizde aynı sorun her seferinde oluyor mu? Yoksa 1-2 oyun sonra geçip tekrar başlıyor mu?