CS:GO oynarken Steam arka planda internet kullanıyor

GökDağ

Hectopat
Merhaba dostlar bilgisayara 3 hafta önce format attım 3 4 gündür CS:GO oynarken Steam arka planda interneti sömürüyor ping 90 iken 500 600 oluyor atolye haritalarını sildim arka planda oyun filen inmiyor görev yöneticisinde kullandığın görüyorum sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'ın kendini güncellemediğinden ve oyun indirmediğinden emin misin?
Ben eminim
Oyundayken Steam kendini güncellemez zaten. Steam indirme yapmıyor diyorsunuz, her oyun girdiğinizde aynı sorun her seferinde oluyor mu? Yoksa 1-2 oyun sonra geçip tekrar başlıher
bende her oyuna girdiğimde olmuyo arada oluyor,ama bazen uzun sürüyo

Steam 17-18 mbps internet kullanıyor gözüküyor. Sürekli ping atmaları oluyor. SV ve VAR değerleri kırmızıya atıyor böyle olunca. Işınlanıyorsunuz resmen. Bir şey daha farkettim Casual girince ölüm kamerasında ping artıyor.

Steam 17-18 Mbps internet kullanıyor gözüküyor. Sürekli ping atmaları oluyor. Sv ve var değerleri kırmızıya atıyor böyle olunca. Işınlanıyorsunuz resmen. Bir şey daha fark ettim casual girince ölüm kamerasında ping artıyor.

Bende de sadece CS de bu sorun var CS:GO giriyorum ve 2-3 saat de bir bunu yapcağı pingim 300 400 oluyor görev yönetcisinden ağ kullanımına baktığımda Steam 12 13 Mbps internet kullanıyor fakat herhangi bir indirme söz konusu değil bunu nasıl çözebilirim 45 50 Mbps internetim olsa bunu yaşamam herhalde fakat 16 Mbps internetin 12 13 ünün kullanılması delirtiyor oyun oynatmıyor.

Steamden tamamen çık ardından masaüstündeki Steam simgesine sağ tıkla özelliklere gir hedef kısmında yazan adresin sonunda " işareti vardır boşuk bırak ve aşağıdaki kodları ekleyip kaydet.

Kod:
 -no-browser -single_core -no-dwrite +open steam://open/minigameslist

Bu kod hem steam tarayıcısını kapatır hemde en fazla 50mb alan kullanabilmesini sağlar

Kod örneğin şu şekilde olmalı

Kod:
"C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -no-browser -single_core -no-dwrite +open steam://open/minigameslist

Eğer steami tekrar eski halinde açmak istersen masaüstündeki steam simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç ve açılan klasördeki steam.exe ye tıklayarak aç

Steamden tamamen çık ardından masaüstündeki Steam simgesine sağ tıkla özelliklere gir hedef kısmında yazan adresin sonunda " işareti vardır boşuk bırak ve aşağıdaki kodları ekleyip kaydet.

Kod:
 -no-browser -single_core -no-dwrite +open steam://open/minigameslist

Bu kod hem steam tarayıcısını kapatır hemde en fazla 50mb alan kullanabilmesini sağlar

Kod örneğin şu şekilde olmalı

Kod:
"C:\Program Files (x86)\Steam\Steam.exe" -no-browser -single_core -no-dwrite +open steam://open/minigameslist

Eğer steami tekrar eski halinde açmak istersen masaüstündeki steam simgesine sağ tıkla dosya konumunu aç ve açılan klasördeki steam.exe ye tıklayarak aç
düzelmiyor nasıl eski haline çeviricem bunu
@aras55 böyle kaldı Ekran Görüntüsü (216).png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı