SayDeath Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 792 Çözümler 1 11 Mayıs 2021 #11 Steve Rogers dedi: Hocam ben MG SS falan ne inanın bilmiyorum, dediğim gibi yeni sayılırım. Kısaltması olmadan yazma şansınız var mı ? Genişletmek için tıkla... MG=Keleş rank. SS=Fotoğraf
Steve Rogers dedi: Hocam ben MG SS falan ne inanın bilmiyorum, dediğim gibi yeni sayılırım. Kısaltması olmadan yazma şansınız var mı ? Genişletmek için tıkla... MG=Keleş rank. SS=Fotoğraf
Muhammet Tuna Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 245 Çözümler 1 13 Mayıs 2021 #12 Beni de buradan ekleyebilirsiniz nova 3'üm yoldaş rankım da keleş CS:GO oynayacak adam arıyorum bende konu açacaktım ancak zaten açılmış.
Beni de buradan ekleyebilirsiniz nova 3'üm yoldaş rankım da keleş CS:GO oynayacak adam arıyorum bende konu açacaktım ancak zaten açılmış.
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 22 Mayıs 2021 #13 Muhammet Tuna dedi: Beni de buradan ekleyebilirsiniz nova 3'üm yoldaş rankım da keleş CS:GO oynayacak adam arıyorum ben de konu açacaktım ancak zaten açılmış. Genişletmek için tıkla... İstek attım, benim de yoldaş Nova III ama IV'e çıkacak gibiyim. Konuda da bahsettim normal rekabetçide "ruski"ler yüzünden 3'ten 1'e kadar düştüm. Edit: Güncel, konuyu öne çıkardım. Son düzenleme: 13 Mayıs 2021
Muhammet Tuna dedi: Beni de buradan ekleyebilirsiniz nova 3'üm yoldaş rankım da keleş CS:GO oynayacak adam arıyorum ben de konu açacaktım ancak zaten açılmış. Genişletmek için tıkla... İstek attım, benim de yoldaş Nova III ama IV'e çıkacak gibiyim. Konuda da bahsettim normal rekabetçide "ruski"ler yüzünden 3'ten 1'e kadar düştüm. Edit: Güncel, konuyu öne çıkardım.