CS:GO oynayamama sorunu

Uğurcan Gürler

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet, konunun başlığı dahi enteresan. CS'de çok güzel oynuyordum, takım taşımalar, ace filan ama ne olduysa şu an ölüm oyununda ısınmak için oynuyorum botları dahi anca öldürüyorum. Skor hep 30'a 20 eskiden 40'a 10 yapıyordum. Bunu nasıl aşarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
LEM rütbeli birisi olarak önemli olan konulardan birisi de dikkattir. Daha fazla odaklanmaya çalış arada olur böyle minik düşüşler çoğu kişi de yaşamıştır. Baktın olmuyor bir süre ara ver(3-4 gün). Umarım eskisi gibi oynayabilirsin.

CSGO Pratik isteyen bir oyun sürekli antrenman yapmazsan bildiklerini uygulamakta zorluk çekebilirsin.

Zaten baya bir ara vermeyi düşünüyorum, girdiğim kişiler hile yapmış 4 maç gitti, oyunu ciddiye almayan "veletler" denk gelince rütbe düştü, düşüncede insanda zevk filan hiç bırakmadılar, kazandığım 8 maçın puanını da 5 maçta silen Valve'ye de buradan teşekkürler.

Kardeşim 40/10 frag'ları smurf hesapla yaptın herhalde ? LEM rütbesindeyim ve ne kadar dikkatli oynarsam ve maçı satmadan oynarsam o kadar frag kasıyorum.

Kardeşim 40/10 frag'ları smurf hesapla yaptın herhalde ? LEM rütbesindeyim ve ne kadar dikkatli oynarsam ve maçı satmadan oynarsam o kadar frag kasıyorum.

Dikkatli okursan orada, ölüm maçı demişim, zaten rekabetçide o kadar adam zor öldürülür ama ölüm oyununda normal.

Kafanın rahat olması lazım oyuna iyi odaklanamıyorsundur ya da içinde bi isteksizlik vardır. 3-4 gün ara ver düzelir diye umuyorum.

Benim hatam orayı okumamışım. Sen de kendini DM yerine MM'deki kill'lerine göre değerlendirirsen daha mantıklı olur.

2 saat dm kas kendine gelirsin, maç sırasında sabırlı olman yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…