CS:GO oynayarak Valorant aım'i geliştirilir mi?

xxneonsj

Femtopat
Daha fazla  
CS:GO oynayıp aimimizi gelistirsek Valorant'ta da ayni aime sahip olur muyuz merak ettim.

Benim şahsi fikrim CS:GO ve Valorant farklı mekaniklere sahip o yüzden CS oynayarak aim gelişir ama Valorant'ta %100 olarak etki etmez daha iyi aim geliştirmek için Valorant'ta bol bol poligon ve ölün maçı oynamanızı tavsiye ederim.

Aim gelişir. Aim Lab gibi bir etkisi olur ama CS:GO'yu iyi oynuyorsun diye Valorant'ı iyi oynayacaksın diye bir kural yok. Sadece dediğim gibi adama kilitlenme olarak gelişir ama ben ikisini de oynayan biri olarak en büyük eksiyi spray yapmada gördüm Valorant oynadigimdan beri CS:GO'da spray atamıyorum.

CS:GO oynayıp aimimizi gelistirsek Valorant'ta da ayni aime sahip olur muyuz merak ettim.
Cs'de 2-3k saati olan arkadaşlarım ana oyun olarak valorant oynayan ve fps oyunlarında kendisine oranla 5'te 1inden daha az saati olanlardan valorantta daha kötü vuruyor. Buradan ne çikarabiliyorsan onu çıkar

Gamesense olarak gelişirsiniz ama oyunların mekaniği farklı. Aim olarak pek geliştirmez. Bu oyunlar da özünde takım oyunu olduğu için katkısı olacaktır her türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…