ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #1 Evet ben CS:GO arkadaşı arıyorum ama çok kötü oynuyorum benimle beraber gelişmek isteyen var mı?
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #2 Herhalde 1 haftaya kalmaz PC'm olur. O zaman oynayabiliriz.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 29 Haziran 2021 #3 Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam.
Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #4 Sumenus dedi: Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam. Genişletmek için tıkla... Steam'den ekleyip olmuyor mu?
Sumenus dedi: Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam. Genişletmek için tıkla... Steam'den ekleyip olmuyor mu?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 Sumenus dedi: Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam. Genişletmek için tıkla... Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız.
Sumenus dedi: Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam. Genişletmek için tıkla... Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız.
demokamotar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 774 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Haziran 2021 #6 Sumenus dedi: Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş eklemek için prime gerekmiyor.
Sumenus dedi: Ben oynayabilirim aslında ama bildiğim kadarıyla arkadaşlar ile oynamak için Prime gerekiyormuş bu yüzden maalesef oynayamam. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş eklemek için prime gerekmiyor.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.167 Çözümler 1 29 Haziran 2021 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Level atlanmıyor mu? Neden?
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Level atlanmıyor mu? Neden?
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 29 Haziran 2021 #8 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet ama öylede genellikle Full hileci geliyor bir girdim adam mevlana açmış hile değilim diyor
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet ama öylede genellikle Full hileci geliyor bir girdim adam mevlana açmış hile değilim diyor
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.186 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2021 #9 Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman üçümüz uçan gözcü oynarız.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Hayır Prime gerekmiyor. Sadece level atlayamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman üçümüz uçan gözcü oynarız.
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 29 Haziran 2021 #10 Ensar6134 dedi: Steam'den ekleyip olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... @Hamza Ensar Sağlam Hocam Prime gerekmiyor diyor o zaman arkadaşlık kodumu atayım oynayalım.
Ensar6134 dedi: Steam'den ekleyip olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... @Hamza Ensar Sağlam Hocam Prime gerekmiyor diyor o zaman arkadaşlık kodumu atayım oynayalım.