SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.007 Çözümler 4 30 Mart 2023 #31 Eric Wright dedi: Fark etmez bana. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'dan konuşalım oyun içinden bazı (kelimeyi söylemek istemiyorum) çocuklar sakat sakat hareket sergileyeceklerdir. SensOuma dedi: Hocam Discord'dan konuşalım oyun içinden bazı (kelimeyi söylemek istemiyorum) çocuklar sakat sakat hareket sergileyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Sens#8939
Eric Wright dedi: Fark etmez bana. Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'dan konuşalım oyun içinden bazı (kelimeyi söylemek istemiyorum) çocuklar sakat sakat hareket sergileyeceklerdir. SensOuma dedi: Hocam Discord'dan konuşalım oyun içinden bazı (kelimeyi söylemek istemiyorum) çocuklar sakat sakat hareket sergileyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... Sens#8939
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 30 Mart 2023 #32 SensOuma dedi: Sizin yaş kaçtı hocam Genişletmek için tıkla... On beş
S shelon Femtopat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #33 SensOuma dedi: Her gün girebilecek. Rekabetçi giriyorum çoğunlukla. Rankınızın bir önemi yok eğlendiğimiz sürece kaybetsek de umurumda değil. Gelecek herkesi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 124976127 hala oynuyorsan girebiliriz
SensOuma dedi: Her gün girebilecek. Rekabetçi giriyorum çoğunlukla. Rankınızın bir önemi yok eğlendiğimiz sürece kaybetsek de umurumda değil. Gelecek herkesi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... 124976127 hala oynuyorsan girebiliriz