Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #1 Seckin hesabim. Iyi oynadigimi dusunuyorum. Detayli bilgi için arkadas ekleyebilirsiniz Steam Community :: I MUST TEACH YOU???.
Seckin hesabim. Iyi oynadigimi dusunuyorum. Detayli bilgi için arkadas ekleyebilirsiniz Steam Community :: I MUST TEACH YOU???.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 8 Ekim 2020 #2 Emzik dedi: Seckin hesabim. Iyi oynadigimi dusunuyorum. Detayli bilgi için arkadas ekleyebilirsiniz Steam Community :: I MUST TEACH YOU???. Genişletmek için tıkla... Rankın ne dostum? Nova 1'im kötü PC yüzünden rank çıkamıyordum. Yeni PC aldım her maç garanti 25 üzeri vuruyorum.
Emzik dedi: Seckin hesabim. Iyi oynadigimi dusunuyorum. Detayli bilgi için arkadas ekleyebilirsiniz Steam Community :: I MUST TEACH YOU???. Genişletmek için tıkla... Rankın ne dostum? Nova 1'im kötü PC yüzünden rank çıkamıyordum. Yeni PC aldım her maç garanti 25 üzeri vuruyorum.
tcknmx Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 503 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Kiev Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Donanım 8 Ekim 2020 #3 F2Pden mi seçkin oldun P2Pden mi?
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #4 realmoonlight dedi: Rankın ne dostum? Nova 1'im kötü PC yüzünden rank çıkamıyordum. Yeni PC aldım her maç garanti 25 üzeri vuruyorum. Genişletmek için tıkla... Nova 2. tcknmx dedi: F2pden mi seçkin oldun p2pden mi? Genişletmek için tıkla... Para ile alarak oldum. Fakat rütbe 25'im.
realmoonlight dedi: Rankın ne dostum? Nova 1'im kötü PC yüzünden rank çıkamıyordum. Yeni PC aldım her maç garanti 25 üzeri vuruyorum. Genişletmek için tıkla... Nova 2. tcknmx dedi: F2pden mi seçkin oldun p2pden mi? Genişletmek için tıkla... Para ile alarak oldum. Fakat rütbe 25'im.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 8 Ekim 2020 #5 Emzik dedi: Nova 2. Para ile alarak oldum. Fakat rütbe 25'im. Genişletmek için tıkla... Şimdi girersen ekleyelim atalım bir maç.
Emzik dedi: Nova 2. Para ile alarak oldum. Fakat rütbe 25'im. Genişletmek için tıkla... Şimdi girersen ekleyelim atalım bir maç.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #6 realmoonlight dedi: Şimdi girersen ekleyelim atalım bir maç. Genişletmek için tıkla... Şu an giremem ama arkadaslik kabul ederim.
realmoonlight dedi: Şimdi girersen ekleyelim atalım bir maç. Genişletmek için tıkla... Şu an giremem ama arkadaslik kabul ederim.
isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #7 Ah be kolum olsaydı olurdu ama kolsuzum.
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 8 Ekim 2020 #8 Silver 1 olmam dışında hiçbir sıkıntı yok. Full dust oynaya oynaya rank atlayamadım.
Emzik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2.480 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #9 Mercheng dedi: Silver 1 olmam dışında hiçbir sıkıntı yok. Full dust oynaya oynaya rank atlayamadım. Genişletmek için tıkla... Seçkin misiniz? Kaç kill alıyorsunuz bir oyunda?
Mercheng dedi: Silver 1 olmam dışında hiçbir sıkıntı yok. Full dust oynaya oynaya rank atlayamadım. Genişletmek için tıkla... Seçkin misiniz? Kaç kill alıyorsunuz bir oyunda?
Mercheng Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Bilmem 8 Ekim 2020 #10 Emzik dedi: Seçkin misiniz? Kaç kill alıyorsunuz bir oyunda? Genişletmek için tıkla... Seçkinim. Kill rekorum 48.maçlarda genelde 10-20 kill arası alıyorum. Yaşınız kaç bu arada? Ayrıca 2 madalyam var ve güven faktörüm son seviyede.
Emzik dedi: Seçkin misiniz? Kaç kill alıyorsunuz bir oyunda? Genişletmek için tıkla... Seçkinim. Kill rekorum 48.maçlarda genelde 10-20 kill arası alıyorum. Yaşınız kaç bu arada? Ayrıca 2 madalyam var ve güven faktörüm son seviyede.