R Rexlien_1 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #1 Windows 7 32 Bit laptopta oyun bulurken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işe yarar mı?
Windows 7 32 Bit laptopta oyun bulurken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Ne yapabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işe yarar mı?
Qualty Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 1 Çözümler 5 24 Aralık 2020 #2 Bende de var ama sonra düzeliyor. Artı 0 Eksi
KS KS R Rexlien_1 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #3 Qualty dedi: Bende de var ama sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Maça girebildim ama aşırı kasıyor sildim. Artı 0 Eksi
Qualty dedi: Bende de var ama sonra düzeliyor. Genişletmek için tıkla... Maça girebildim ama aşırı kasıyor sildim.
austrm Femtopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #4 Steam>CS:GO ya sağ tıkla>özellikler>dosya>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Edit: Grafik kartını güncel mi kontrol et. Artı 0 Eksi
Steam>CS:GO ya sağ tıkla>özellikler>dosya>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Edit: Grafik kartını güncel mi kontrol et.
KS KS R Rexlien_1 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #5 austrm dedi: Steam>CS:GO ya sağ tıkla>özellikler>dosya>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Edit: Grafik kartını güncel mi kontrol et. Genişletmek için tıkla... Neyse kanka sildim zaten ama yine de sağol. Artı 0 Eksi
austrm dedi: Steam>CS:GO ya sağ tıkla>özellikler>dosya>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Edit: Grafik kartını güncel mi kontrol et. Genişletmek için tıkla... Neyse kanka sildim zaten ama yine de sağol.