CS:GO oyun cezası

ezuer

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RX 6600
İşlemci: Ryzen 5 5500
RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB
Anakart: Gigabyte A320M-H
PSU: NZXT C550
SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB
SSD2: Patriot P210 256 GB
HDD: Seagate Barracuda 1 TB
Merhaba arkadaşlar, Counter-Strike: Global Offensive'de bir Rusya'lı arkadaş, ben bombayı kurmaya giderken beni öldürdü. Diğer el bende onu öldürmeye çalıştım fakat arkadaş ölmeden, CS:GO beni oyundan attı? Bu ne saçma bir olay yahu. Ceza bittikten sonra oyuna girdim: "son maçlarda girdiğiniz oyunlarda birçok takım arkadaşınız hile çıktı vs" gibisinden bir mesaj geldi, 1 gün cezalandırdım.

Saçma olay değil round başında öldürdüğünüz anda atılırsınız. Round ortasında da 3 kere öldürme toplam da 100 HP civarında da hasar hakkınız var. Takım arkadaşın hile olduğu için sen cezalandırılmazsın sadece kazandığın maçlar gider ve belki rankın düşer, takımında hile varsa da atman gerek ya da reportlaman. 1gün yediyseniz 2 kere ceza almışsınız demektir 1 hafta içinde.

Peki bizim ne yapmamızı bekliyorsun? Ana merkezine gidip "bu Ezuer in banını açın" diye bağıralım mı?
Bir şey yapmanızı beklemiyorum. Sadece bu olayın neden olduğunu merak ediyorum. Anlamıyorsanız ben ne yapabilirim?

Kuzenim ile girdim hile değildik.
bir arkadaş şöyle demiş:
Evet kendisine teşekkür ederim. Bundan sonra maç ortalarında takım arkadaşımı vurabileceğimi bana öğretti. Siz de yardımcı olmadığınız için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…