CS:GO Oyun düşük FPS oldu

megu

Kilopat
1 2 gün önce girdiğimde hiçbir sıkıntı yoktu. Bugün girdim oyunun ana menüsünde 4FPS görmeye başladım. Botlarla oyuna girince ise 10FPS üstüne çıkmıyor. FPS sınırlayıcısından olduğunu düşündüm ama fps_max 400 ana menü için ise 120. oyunu silip geri yüklemeyi denedim ama hala aynı sorunu alıyorum.

Ekran kartı: RX580 8 GB.
İşlemci: R5 1600.
RAM: 16 GB.

Not: Oyunu oynarken Radeon Software' baktığımda ekran kartı %0 kullanılıyor.

Sadece CS:GO'da oluyorsa bu sorun bilmiyorum.oyundayken CTRL + Shift + Alt + B işe yarayabilir.
Genel bir sıkıntıysa ekran kartı sürücüsünü güncelleyin veya güncelleme sonrası olduysa eski sürücüye dönün.

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp güncel versiyonunu kurmayı deneyin.

Kanka güzel şakada komik değil. Yapma bir daha lütfen
Eski sürümdü ilk başta. Sonra güncelledim bir şey değişmedi

Hocam, bu sorunun aynısını yaşamıştım. FPS değerlerim 24 FPS dışında hiçbir şekilde ne artıyordu ne de azalıyordu. Bunun sebebi- saçma ama durum böyleydi- arka plan kayıt özelliğiydi. Ben, AMD'nin yazılımından hiç memnun değilim. O yüzden arada sırada Windows'un kendi kayıt özelliğini kullanmaktayım. Bir keresinde yanlışlıkla o bahsettiğim özelliği açtım ve bir süre boyunca oyunları öyle oynamaya çalıştım. Çözüm olarak da dediğim gibi, o özelliği kaldırınca sorun çözüldü.
Belki de sebep bu değildir ama bir ihtimal var.

Nasıl kaldırdınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…