CS:GO oyun içi ayarlarınız

kad1rb

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Steam'de CS:GO'nun başlangıç seçeneklerine yazdığınız komutları ve kullandığınız oyun içi res, sens, DPI'larınızı merak ettim, paylaşırsanız sevinirim :)

Bu arada yeni bilgisayar aldım. İşlemcim i3 10100 4 çekirdek ama 8 threads diyor yani başlangıç seçeneklerine -threads 8 mi yazmalıyım ya da bu komuta hiç gerek yok mu?

8 yazabilirsin, msconfig windows arama kısmına gelişmiş seçeneklerden 8 threadi de etkinleştir.
-allow_third_party_software -freq 144 -novid -tickrate 128 -threads 12 +mat_disable_fancy_blending 1 +mat_specular 0 -d3d9ex +fps_max 0 +fps_max_menu 0
bunları kullanıyorum.

Arkadaşlar selamlar, Steam'de CS:GO'nun başlangıç seçeneklerine yazdığınız komutları ve kullandığınız oyun içi res, sens, DPI'larınızı merak ettim, paylaşırsanız sevinirim :)

Bu arada yeni bilgisayar aldım. İşlemcim i3 10100 4 çekirdek ama 8 threads diyor yani başlangıç seçeneklerine -threads 8 mi yazmalıyım ya da bu komuta hiç gerek yok mu?
Mouse ayarları hariç hepsi klasik.

8 yazabilirsin, msconfig windows arama kısmına gelişmiş seçeneklerden 8 threadi de etkinleştir.
Teşekkür ederim onu şimdi farkettim o işaretli değilmiş ve 1deydi işlemci sayısına tıklayıp 8 yapıyorum dediğiniz gibi. Peki bu Bellek üst sınırının da tikini açmalı mıyım? 16384 yazıyor onda da

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı