bunno637 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #1 CS:GO oyun için sağ ve solda avatarları gösteriyor. Bir de silahlarını filan. Onu nasıl kapatırım? Çözümünü bilen varsa mutlu olurum Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021
CS:GO oyun için sağ ve solda avatarları gösteriyor. Bir de silahlarını filan. Onu nasıl kapatırım? Çözümünü bilen varsa mutlu olurum
FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 20 Aralık 2021 #2 G tuşuna basarsanız kapanacaktır. Artı 0 Eksi
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #3 Ayarlar'dan oyuna gelcen aşağılarda oyuncu sayısı olması gerek sadece Avatar'ı seç, öldükten sonra ise g tuşu. Artı 0 Eksi
Ayarlar'dan oyuna gelcen aşağılarda oyuncu sayısı olması gerek sadece Avatar'ı seç, öldükten sonra ise g tuşu.
KS KS bunno637 Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #4 Zyplux dedi: Ayarlar'dan oyuna gelcen aşağılarda oyuncu sayısı olması gerek sadece Avatar'ı seç, öldükten sonra ise g tuşu. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim bir. Zyplux dedi: Ayarlar'dan oyuna gelcen aşağılarda oyuncu sayısı olması gerek sadece Avatar'ı seç, öldükten sonra ise g tuşu. Genişletmek için tıkla... Dostum öyle bir seçenek bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Zyplux dedi: Ayarlar'dan oyuna gelcen aşağılarda oyuncu sayısı olması gerek sadece Avatar'ı seç, öldükten sonra ise g tuşu. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim bir. Zyplux dedi: Ayarlar'dan oyuna gelcen aşağılarda oyuncu sayısı olması gerek sadece Avatar'ı seç, öldükten sonra ise g tuşu. Genişletmek için tıkla... Dostum öyle bir seçenek bulamadım.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #5 bunno637 dedi: Deneyeyim bir. Dostum öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şecenekler > Oyun Ayarları > Mini Skor Tablosu Tarzı : Sadece Oyuncu Sayısını Göster Silah Barı Gizleme Kodu'da:cl_showloadout 1 Artı 0 Eksi
bunno637 dedi: Deneyeyim bir. Dostum öyle bir seçenek bulamadım. Genişletmek için tıkla... Şecenekler > Oyun Ayarları > Mini Skor Tablosu Tarzı : Sadece Oyuncu Sayısını Göster Silah Barı Gizleme Kodu'da:cl_showloadout 1