CS:GO oyun içinde garip ses var

İşletim sistemi
Windows 10

s1by

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AN 515-46
Ryzen7 6800H
RTX 3060 140W
1X16 4800Mhz DDR5 RAM
512GB SSD
Meslek
Öğrenci
Durum videodaki gibi garip olan şey ise sadece bu hesapta oluyor bu sorun ve volume 0 yapmama rağmen ses gitmiyor.
Oyun dosyalarını doğruladım ama sonuç değişmedi, ses düzeyi karıştırıcısından baktığımda Steam Client WebHelper'den geldiğini gördüm sesin. Farklı bir oyun girdiğimde de ses gelmiyor bu da ayrı bir garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı komik bu arada. Anime müziği gibi geldi bana, daha önce CS:GO için main menu arkaplanı falan yüklemiş miydiniz? Belki onunla alakalı olabilir bilemiyorum.

birde steam klasörlerinde kendi userdata'nıza ait klasör içerisinden 730 klasörünü silin tüm csgo ayarları sıfırlanmış olacak, düzeleceğini sanmıyorum ama kayda değer öneri.

Geçmiş forum konularında geçen yorumlarını okudum, CS:GO'da hilelerle oldukça haşır neşir birisin. Oyun dosyalarına müdehale ettin mi veya hiç lua inject ettin mi hesabına?

Bazen arayüzde müzik açık bıraktığım zaman bende de oluyordu oyun içi arayüzü kapatın belki düzelir.

Evet arayüzde kalmış müzik bayağı sinir etti beni sound dosyalrını sidim yülkedim o derece. D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…