B beroo0124 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 19 7 Haziran 2020 #1 CS:GO oynarken durduk yere donup CS:GO'yu kapatıyor. Rekabetçi maçında bir oyunda 7 defa oyuna tekrar girdim
CS:GO oynarken durduk yere donup CS:GO'yu kapatıyor. Rekabetçi maçında bir oyunda 7 defa oyuna tekrar girdim
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 7 Haziran 2020 #2 Herhangi bir hata almıyor musunuz? Artı 0 Eksi
I am inevitable Megapat Katılım 12 Temmuz 2017 Mesajlar 415 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 Bilgisayarda kapanıyor mu? Dosya doğrulaması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS B beroo0124 Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 19 7 Haziran 2020 #4 I am inevitable dedi: Bilgisayarda kapanıyor mu? Dosya doğrulaması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet dosya doğrulaması yaptım bilgisayar kapanmıyor. akiyorm dedi: Herhangi bir hata almıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata yazısı gelmiyor sadece şöyle oluyor oyun donuyor durduk yere sonra 5-6 saniye öyle kalıyor sonrada 1 saniyeliğine siyah ekran gelip oyun kapanıyor. Artı 0 Eksi
I am inevitable dedi: Bilgisayarda kapanıyor mu? Dosya doğrulaması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet dosya doğrulaması yaptım bilgisayar kapanmıyor. akiyorm dedi: Herhangi bir hata almıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata yazısı gelmiyor sadece şöyle oluyor oyun donuyor durduk yere sonra 5-6 saniye öyle kalıyor sonrada 1 saniyeliğine siyah ekran gelip oyun kapanıyor.