Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 30 Ekim 2020 #1 Diyelim ki 15-9. Son adamı öldürdük. Oyunu kazandınız yerinde kazandığın TP'yi göstermeden önce yani tam o ekran geldikten sonra 1-2 saniyede atılırsak TP, rank gelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Diyelim ki 15-9. Son adamı öldürdük. Oyunu kazandınız yerinde kazandığın TP'yi göstermeden önce yani tam o ekran geldikten sonra 1-2 saniyede atılırsak TP, rank gelir mi?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #11 qweqweee dedi: Mesela arkadaşınızı attınız. Maç bittikten sonra önceki maçlarına baksın, orada gözüküyor. Benim sonradan rütbe düşmüşlüğüm var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, şansa düşmedi Artı 0 Eksi
qweqweee dedi: Mesela arkadaşınızı attınız. Maç bittikten sonra önceki maçlarına baksın, orada gözüküyor. Benim sonradan rütbe düşmüşlüğüm var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, şansa düşmedi