Keremozmen Kilopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2016 #1 CS:GO da oyunu açıyorum, daha sonra oyun modu seçip oyuna giriyorum ve eşleştirme sunucularında güvenilir bir bağlantı yok hatası alıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Şimdi yaklaşık 2 haftadır böyle bir problem var. Nasıl düzeltebilirim?
CS:GO da oyunu açıyorum, daha sonra oyun modu seçip oyuna giriyorum ve eşleştirme sunucularında güvenilir bir bağlantı yok hatası alıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu. Şimdi yaklaşık 2 haftadır böyle bir problem var. Nasıl düzeltebilirim?
Arda Dayıoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 6 Nisan 2016 #2 Problemin başka bir ifadesi yok mu, PC tarafından uyarı olarak verilen? Sadece bağlantı yok mu diyor?
Problemin başka bir ifadesi yok mu, PC tarafından uyarı olarak verilen? Sadece bağlantı yok mu diyor?
Oguzkagan3333 Hectopat Katılım 7 Şubat 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2016 #3 silip tekrar yükle zaten 2gb bişey
Keremozmen Kilopat Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2016 #4 Problemi sonunda düzeltebildim aynı hatayı alanlar varsa steam i yönetici olarak çalıştırsınlar ve csgo ya girsinler sorun düzeliyor.
Problemi sonunda düzeltebildim aynı hatayı alanlar varsa steam i yönetici olarak çalıştırsınlar ve csgo ya girsinler sorun düzeliyor.