CS:GO oyuna geç bağlanıyor

adana lima

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B550M PRO-VDH ANAKART | MSI Mag A650BN 650W 80+ Bronze Power Supply | AMD Ryzen 5 5500 3,6 GHz 16 MB Cache AM4 İşlemci | MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı | Corsair Cmg16gx4m2e3200c16 16gb (2x8gb) Ddr4 3200 Mhz C16 RAM |
CS:GO'da ranked olsun sunucu olsun basit eğlence olsun hangi mod olursa olsun diğer oyunculardan çok geç bağlanıyorum. Ranked maçta mesela ısınma turunda 5 10 kere ölüyorum. Bu geç bağlanmamın sebebi nedir ve nasıl düzeltirim?

İşlemci: Ryzen 5 1500X.
RAM: 2x8 16 GB CL 16 3200 MHz.
Ekran kartı: GTX 1650.
Anakart: ASUS Prime B450M k 2

başlatma seçeneklerim: -console -tickrate 128 -novid -thread 4 +cl_forcepreload 1 -nod3d9ex1 bind "shift" "+speed; r_cleardecals;"

Son düzenleme:

İneternet de bir sorun veya yavaşlama varsa ondandır, NVIDIA denetim masasındaki performans ayarlarını yapın önceliği CS:GO'ya verin Görev Yöneticisi'nden.

RAM kullanımını paylaşır mısınız?

Oyun SSD'ye mi kurulu?

Oyunun başlatma seçeneklerine +cl_forcepreload 1 kodunu ekleyin.

Oyun hard diske kurulu ama arkadaşım da hard diske kurdu o benden hızlı bağlanıyor.

İneternet de bir sorun veya yavaşlama varsa ondandır, NVIDIA denetim masasındaki performans ayarlarını yapın önceliği CS:GO'ya verin Görev Yöneticisi'nden.

İnternette yavaşlama falan yok indirdiğim oyunları duraklatarak oynuyorum zaten.

Oyun hard diske kurulu ama arkadaşım da hard diske kurdu o benden hızlı bağlanıyor.

İnternette yavaşlama falan yok indirdiğim oyunları duraklatarak oynuyorum zaten.
Oyun hard diske kuruluysa tabii ki de geç bağlanmanız normaldir. Her hard diskin okuma/yazma hızı aynı olmadığı için arkadaşınızın sizden oyuna daha hızlı bağlanması anormal bir durum değildir hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…