CS:GO oyuna girememe sorunu

BussoQV

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle oyunda normal bir şekilde oynuyordum. Oyunu aşağı attığımda oyun kapanıyordu. FPS 150'yi geçmiyordu bende çözmek için grafikleriyle falan oynadım sona dayadım ve oyuna girmemeye başladı. Oyunu açıyorum siyah ekran geliyor 10 saniye sonra masaüstüne atıyor. Driverlerimin hepsi güncel.
Bilgisayar Özelliklerim :
Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm
Asus R9 390X Strix Gaming 8GB GDDR5 512 Bit DX12
MSI H170 GAMING M3, H170, DDR4, Socket 1151
Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz DDR4 Black
120GB Agility 3 SeriesSata 3.0 SSD
Thermaltake Commander Black 700W
Windows 10 64Bit

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç ayarlarına;
Kod:
-dxlevel9
yazıp girmeyi dener misin?

Öncelikle şunu bilelim. 60 Hz bir monitörün varsa 60 FPS'ten fazlasını monitörün kıyamet kopsa yansıtamaz. VSYNC'yi pasif yaptığın zaman bundan kaynaklı gecikmeler ortadan kalktığı için FPS artıyor sanıyorsunuz.
Oyun kayıt dosyalarını silip tekrar girmeyi deneyin.

60 fps ile 150 fps arasında dağlar kadar fark var. Diğer oyunlar gibi değil maalesef. Diğer oyunlarda 30 fps'ye kadar bir sorunum yokken CSGO'da 100 FPS altı hakkaten kasıyor gibi duruyor. Steam arayüzünden CSGO'ya sağ tıklayın oyunun dosyalarını kontrol ettirin. Daha sonra düzelmezse tüm "config" dosyalarınızı temizleyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada detaylı anlatım var ilk dakikalarında. Şu an Türkçe'ye çevirecek vaktim yok zaten izleyerek yapabilirsiniz.

Oyunun çözümü hallettim amma ve lakin fps konusunda bütün oyunlarda sorunum 120-150 fps arası gidip geliyor. Arkadaşımla aynı sisteme sahibiz. Assassin's Creed Syndicate oynuyoruz aynı grafiklerde o 55 fps alırken ben 30 larda alıyorum sorunum ne olabilir?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı