CS:GO oyuna girerken siyah bar

İşletim sistemi
Windows 10

unchine

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar masaüstünde 4:3 streched halindeyken sadece CS:GO'ya girince siyah bar oluyor yardım edebilir misiniz? Ekran kartım MX150 laptop kullanıcısıyım ve Intel harici ekran kartım var.

Bunu çözmek için iGPU paneline girin. Bkz:

Ardından Display bölümüne girin:

Bu ekranda Resolution(Çözünürlük)'ı 4:3'de hangi çözünürlükte oynayacaksanız onu yapın. Mesela 1024x768 diyelim:

Ardından Scale(Ölçekleme) kısmını Stretched olarak seçin. Ayarları koru(Keep) dedikten sonra 1920x1080 veya standart çözünürlüğünüz kaç ise ona geri dönebilirsiniz. Oyuna girdiğiniz zaman da barların kalkmış olması lazım.

Mükemmel anlattınız Elinize sağlık.

Hocam bunları yaptım ben. O çözünürlüğü yapınca, oyuna girince black bars oluyor. Sorun burada. Ama ana çözünürlüğe geçince yani 1336x768'e, sorun ortadan kalkıyor. Öyle olunca da pek akıcı olmuyor.

Ekran kartınızın markasını söyler misiniz? Ya da herhangi bir ekran kartı takılı mı sisteminizde?

Yazdım zaten.

Pardon. Okumamışım. Fjallsárlón'u dinleyin. Geniş ekran zaten pixelleri azaltır. O yüzden akıcılık azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…