CS:GO oyuna girerken yükleme ekranında kalıyor

• Konuyu başlatan Hafo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 6.882

Hafo

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi sistemimin gayet yeterli olmasından dolayı başka şeylerden şüphelendiğim bir hata. Oyunu doğruladım, tekrar yükledim, format atıldı falan ama ne yaparsam yapayım olmuyor. Lütfen yardımcı olun, oyunu oynamak çok istiyorum.

Harddisk veya SSD'nizde bir problem olabilir mi?

Şu adımları bir deneyin:
Önce görev yöneticisini açıyoruz. Sonra eğer açıksa Steam ile alakalı tüm işlemleri sonlandırıyoruz. (steam.exe, SteamService.exe, steamwebhelper.exe)
Win+R ile veya bildiğiniz şekilde çalıştır kutusunu açıp aşağıdaki kodu yazıp Enter basıyoruz:
Kod:
steam://flushconfig
Size bir soru soracak. Bu soruya onay verin. Bu işlem Steam istemcisine veya oyun kurulumlarına zarar vermeyecektir. Sadece hesabınıza yeniden giriş yapmanız gerekecek.

Bende bir ara harita yükleme aşamasında çok uzun süre bekletiyordu. 2-3 dakika sürdüğü zamanlar oldu. Bu kod ile sorun çözüldü. CS:GO ile alakalı her şeyi yapmışsınız. Sorun Steam'in kendisinden kaynaklı gözüküyor.

Harddisk veya SSD'nizde bir problem olabilir mi?
Baktırdım tertemiz donanımsal bir hata bulunamadı. Diğer oyunlarda ultra ayarlarda oynuyorum hiçbir sıkıntı yok hiç.
Şu adımları bir deneyin:
Önce görev yöneticisini açıyoruz. Sonra eğer açıksa Steam ile alakalı tüm işlemleri sonlandırıyoruz. (steam.exe, SteamService.exe, steamwebhelper.exe)
Win+R ile veya bildiğiniz şekilde çalıştır kutusunu açıp aşağıdaki kodu yazıp Enter basıyoruz:
Kod:
steam://flushconfig
Size bir soru soracak. Bu soruya onay verin. Bu işlem Steam istemcisine veya oyun kurulumlarına zarar vermeyecektir.

Bende bir ara harita yükleme aşamasında çok uzun süre bekletiyordu. 2-3 dakika sürdüğü zamanlar oldu. Bu kod ile sorun çözüldü. CS:GO ile alakalı her şeyi yapmışsınız. Sorun Steam'in kendisinden kaynaklı gözüküyor.
Teşekkürler yarın deneyeceğim. Size tekrar dönerim, rapor veririm.

Program dosyaları > Steam > userdata > karşınıza çıkan dosyaya girin. > 730 > local > cfg

"video" adlı not defterine girin. "setting.mem_level" kodunun karşısındaki "2" sayısını "0" yapın. Sorunu internetten buldum işe yaramazsa oraya tekrardan dönüp eski sayısına döndürün. 2'ye döndürün.

Program dosyaları > Steam > userdata > karşınıza çıkan dosyaya girin. > 730 > local > cfg

"video" adlı not defterine girin. "setting.mem_level" kodunun karşısındaki "2" sayısını "0" yapın. Sorunu internetten buldum işe yaramazsa oraya tekrardan dönüp eski sayısına döndürün. 2'ye döndürün.
Bunu denedim ama yine bir şey değişmedi fakat teşekkürler düşünüp yazdığınız için.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı