CS:GO oyuna girince ping fırlıyor

kaanselcuk.tr

Centipat
Yer
Belçika
Daha fazla  
Meslek
Tasarım
Arkadaşlar merhaba,

Yeni PC aldım. İlk defe CS:GO açtım ve oyuna girmeden 20-30 olan pingim CS:GO açınca hatta sadece ana menüye gelince bile 300leri buluyor. Oyundan çıkınca 1 dk sonra da düzeliyor. Oyun açılınca çıkan bir ping var. İnternette sıkıntı yok. Kabloluyum.

Sistemim AMD5 5600 + RTX3060.
Windows 11.

Nedir sorun bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet download ve upload hızlarınızı söyler misiniz?

İnternet download ve upload hızlarınızı söyler misiniz?
Normal zamanda 70download 40 upload
Csgo girince ve oyundan çıkınca 1 dk boyunca 8 download 5 upload
Arka planda indirme yapmıyor değil mi Windows Update.
Tüm güncellemelerim tam. Sabahtan yaptım ve sadece oyuna girince oluyor bu ping çıkışı oyundan çıkınca da duruyor. Oyunu yeni yükledim hiç oynayamadım. Oyuna girince oyun mu birşeyler indiriyor acaba ne indirebilir ki 20 dk falan bekledim de

Normal zamanda 70download 40 upload.
CS:GO girince ve oyundan çıkınca 1 dk boyunca 8 download 5 upload.

Tüm güncellemelerim tam. Sabahtan yaptım ve sadece oyuna girince oluyor bu ping çıkışı oyundan çıkınca da duruyor. Oyunu yeni yükledim hiç oynayamadım. Oyuna girince oyun mu bir şeyler indiriyor acaba ne indirebilir ki 20 dk falan bekledim de.

Bende oyuna ilk girdiğimde Update'den VCRedist paketini indirmişti. Ondan dolayı oyun içinde birkaç dakika pingim oldu ama düzeldi. 20 dk de halletemesi gerekirdi gerçi sistemin.

Oyunu orijinal şekilde Steam'den indirdiniz değil mi?
Evet evet Steam hesabımda vardı oradan indirdim hatta indirirken 1mb altına düşmedim bile ama açmaya gelince pingim var diyor
Bende oyuna ilk girdiğimde Update'den VCRedist paketini indirmişti. Ondan dolayı oyun içinde birkaç dakika pingim oldu ama düzeldi. 20 dk de halletemesi gerekirdi gerçi sistemin.
Ben de acaba harita falan mı indiriyor birşeyler vardır dedim ama asla değişmedi. Zaten oyuna girer girmez seste de bir titreme bozukluk vardı. Win11 ile mi ilgili bilemedim. Oyun uyumsuz gibi resmen

Steam server tarayıcısına bakmakta fayda var.
Aşağıdaki fotoğraflarla nasıl bakılacağını gösterdim:
----1----
1655142948783.png

----2----
1655142981371.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı