S salihbzd Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Oyuncu arama yerinde oyuncu yok Mac'da bulmuyor nedeni ne olabilir? Hesabım yeni sayılır Prime aldım 60 saatim de var hile de kullanmadım. FACEIT profilime baktığımda hacked yazıyor ban mi yiyeceğim yoksa bilen biri var mı?
Oyuncu arama yerinde oyuncu yok Mac'da bulmuyor nedeni ne olabilir? Hesabım yeni sayılır Prime aldım 60 saatim de var hile de kullanmadım. FACEIT profilime baktığımda hacked yazıyor ban mi yiyeceğim yoksa bilen biri var mı?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.274 Çözümler 10 24 Haziran 2023 #2 Başarım hilesi yaptıysan "Hacked" yazması normaldir. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
S salihbzd Centipat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Po9oo. insann dedi: Başarım hilesi yaptıysan "Hacked" yazması normaldir. Genişletmek için tıkla... Başarım hılesı yaptım evet ama oyunda oyuncu arama yerınde kımse yok topluluk sunucundada 10 15 tane sunuc var sadece nedenı ne olabılır?
Po9oo. insann dedi: Başarım hilesi yaptıysan "Hacked" yazması normaldir. Genişletmek için tıkla... Başarım hılesı yaptım evet ama oyunda oyuncu arama yerınde kımse yok topluluk sunucundada 10 15 tane sunuc var sadece nedenı ne olabılır?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.274 Çözümler 10 25 Haziran 2023 #4 @salihbzd Hocam, o konuda bir bilgim yok ya maalesef.