CS:GO Oyuncu atmaktan ban yemek

SnowCagri

Decapat
Oyunda adam geliyor blockluyor, oylama başlattılar attım. Oyunun sonuna kadar oynadım, oyun bitti quit attım kapattım oyunu, sonraki gün açtığımda bir baktım 7 gün ban yemişim arkadaş atmaktan. Çok saçma bir oyun yahu.

Sonra neden CS:GO'yu bırakıyoruz. Al sana bir neden daha.

Öyle hemen ilk olayda 7 gün ceza yemezsin, ilk önce 30dk sonrasında, 2 saat, sonrasında 24 saat ve sonrasında 7 gün olarak ceza yersin. Anladığım kadarıyla seninde oyunbozanlık notun epey düşük. Karşıdaki oyunculara muhtemelen bağırıyorsun ve bu yüzden böyle davranıyorlar sana. Tavsiyem 5 kişi olarak girmen yönünde olacaktır. Rekabetçi modunda oynuyorsun Pro Lig'te değil diğer oyunculara yüksek sesle bağırıyor, hakaret ediyorsan bu gibi durumlarla karşılaşman olası.

Son düzenleme:
7 gün olan ceza hemen kesilmiyor diye biliyorum 2-3 cezanın ardından geliyor. Çok fazla oyuncuyu attırırsan ya da atılırsan falan bu şekilde ceza yiyebiliyorsun. Oyun bozanlarla mücadele etmek için kurulmuş bir sistem aslında ama ard arda gelen sinir bozucu oyuncuları oyundan atıp ban yemek insanın canını da bir hayli sıkıyor

"Oyuncu atma sistemini suistimal etmek; birçok oyunda çok fazla oyuncu atmak ya da atılmak, rekabetçi bekleme süresi almaya neden olmaktadır"

Counter-Strike: Global Offensive - Competitive Cooldowns and Bans - Counter-Strike: Global Offensive - Veri Tabanı - Steam Support

İlk bekleme süresi (seviye 1) – 30 dakika sürer
İkinci bekleme süresi (seviye 2) – 2 saat sürer
Üçüncü bekleme süresi (seviye 3) - 24 saat sürer
Dördüncü bekleme süresi (seviye 4) – 1 hafta sürer

4. seviyeye kadar geldiysen hatayı kendinde aramalısın. Süre bitmeden aldığın her ceza kaldığı yerden devam eder.

Oyuna girdiğimiz de 4 türk 1 rus olduğumuz da rusları hep atıyoruz son el tam kazanırken. 30 dakika ban yiyince aklım başıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…