CS GO Oyuncu Azlığı

Eray K.

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
CS GO 3 yıl önce aldığım bir oyundur. O zamandan bu yana arada girer oynarım. Bugün rekabetçi girmek istediğimde oyun bulma süresi 5 dakikaya geldi daha bulmadı. Oyuncu sayısı gitgide azalıyor gibi geliyor. Sebebi ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son battle royal modu olması rezalet oldu, ben bu sebeple bıraktım, artı ücretsiz oldu her yer hile, ondan bırakan çok oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda WH bugu bulundu. Bu yüzden çoğu kişi rekabetçi girmiyor. Büyük ihtimalle düzelmesi baya bir sürecek. Topluluk sunucularına bakarsanız yine birkaç server dolu olur. CS:GO hala ölmüş bir oyun değil ama son güncelleme ile kendi sonunu getirmeye kalkıştı.

Herkes genellikle Danger Zone giriyor.

Bir sürü hile var. Ben hileden dolayı bıraktım. O oyununda sonu Metin 2 gibi olacak. Bomboş.

Son battle royal modu olması rezalet oldu, ben bu sebeple bıraktım, artı ücretsiz oldu heryer hile, ondan bırakan çok oldu.
Katılıyorum hocam. Neden bedava yaptılar yahu? Zaten battle royale gelmeseydi şaşardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…