CS GO oyuncu ve sunucu aranıyor hatası

eGox

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar CSGO'ya giremiyorum. Sürekli olarak oyuncu ve sunucu aranıyor da kalıyor. Arkadaşlarımla birlikte girmeyi denediğimizde de aynı şey oluyor ama ben çıktığımda onlar direk giriyor , kısacası bende bir sorun var. Yardım edin lütfen.

Mm_dedicated_search_maxping değerini yükselt belki işine yarayabilir.

Aynı sorun bendede var işe yaramadı yada ben yapamadım bidaha anlatırmısın kardeşim

red1337

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var işe yaramadı yada ben yapamadım bidaha anlatırmısın kardeşim

red1337
Oyun içinde konsolu açarak Mm_dedicated_search_maxping değerini 100 yaparsan daha hızlı maç bulabilirsin veya seçenekler>kabul edilebilir en yüksek eşleştirme pingini oradan da ayarlayabilirsin.

Oyun içinde konsolu açarak Mm_dedicated_search_maxping değerini 100 yaparsan daha hızlı maç bulabilirsin veya seçenekler>kabul edilebilir en yüksek eşleştirme pingini oradan da ayarlayabilirsin.
kardeş olmuyor yardım edin pls oyun aranıyorda kaldı 10 dk boyunca bekledim hala oldmadı pingi 347 yaptım oyunda olmadı dediğin konsola nasıl yazacaz onu

Bu aralar geç eşleştirme buluyor. Bu sorun son zamanlarda oldukça can sıkıcı bir hal aldı.

Merhaba benim hatam şöyle basit eğlence veya silah yarışı gibi yerlere tıklıyorum gir diyorum ama sonsuza kadar bekletiyor oyuncu ve sunucu aranıyor diyor maximum ping değerini kaç yaparsam yapayım böyle oluyor internetim 1024 mps normalde 10 saniyede buluyordu lütfen yardım edin

kardeş aynı sorun bende de var girmiyor genel bir sorun mu var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…