Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 25 Aralık 2020 #1 CS:GO'da 1 dakika içinde oyun bulurken 9 dakika beklememe rağmen oyun bulmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 25 Aralık 2020 #2 Pinginiz vardır. "CS:GO'da 1 dakika içerisinde buluyor. Ama 9 dakika geçmesine rağmen bulmuyor." Modeminizi resleyin. Artı 0 Eksi
Pinginiz vardır. "CS:GO'da 1 dakika içerisinde buluyor. Ama 9 dakika geçmesine rağmen bulmuyor." Modeminizi resleyin.
KS KS Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 25 Aralık 2020 #3 sweiss dedi: Pinginiz vardır. " CS:GO'da 1 dakika içerisinde buluyor. Ama 9 dakika geçmesine rağmen bulmuyor." modeminizi resleyin. Genişletmek için tıkla... Pingim yok ve bu şu an çoğu insanda oluyor, oyun çöktü mü acaba? Ousia dedi: Pingim yok ve bu şu an çoğu insanda oluyor oyun çöktü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Modemi resetledim ve hala aynı. Lütfen yardım eder misiniz? @TÇB Son düzenleme: 25 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
sweiss dedi: Pinginiz vardır. " CS:GO'da 1 dakika içerisinde buluyor. Ama 9 dakika geçmesine rağmen bulmuyor." modeminizi resleyin. Genişletmek için tıkla... Pingim yok ve bu şu an çoğu insanda oluyor, oyun çöktü mü acaba? Ousia dedi: Pingim yok ve bu şu an çoğu insanda oluyor oyun çöktü mü acaba? Genişletmek için tıkla... Modemi resetledim ve hala aynı. Lütfen yardım eder misiniz? @TÇB