KajuBey Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 27 9 Şubat 2019 #1 Oyunu oynarken birden "Uzak sunucu bağlantıyı kapattı." yazıp oyunun ana menüsüne döndürüyor. Çözüm olarak ne yapılabilir? Oyundan attıktan sonraki konsol görüntüsü, Son düzenleme: 9 Şubat 2019
Oyunu oynarken birden "Uzak sunucu bağlantıyı kapattı." yazıp oyunun ana menüsüne döndürüyor. Çözüm olarak ne yapılabilir? Oyundan attıktan sonraki konsol görüntüsü,
C Cemal Gürsel Hectopat Katılım 6 Ağustos 2017 Mesajlar 642 Çözümler 1 9 Şubat 2019 #2 İnternet bağlantınızda sorun var gibi. Hız testi yapıp sonuçları buraya atar mısınız?
KajuBey Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 27 9 Şubat 2019 #3 Cemal Gürsel dedi: İnternet bağlantınızda sorun var gibi. Hız testi yapıp sonuçları buraya atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Cemal Gürsel dedi: İnternet bağlantınızda sorun var gibi. Hız testi yapıp sonuçları buraya atar mısınız? Genişletmek için tıkla...
Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 9 Şubat 2019 #4 Teknik servis'i arayıp modemi güncellesinler. İnternet bağlantısında kopmalar yaşıyorsun galiba.
1 144074 Kilopat Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 642 Makaleler 1 Çözümler 1 9 Şubat 2019 #5 Bende de VAC sunucuları bilmem bir şeyi yazıyor hile kullanımı gibi bir şey yapmadım. Hile kullansam VAC ban yerdim ne ban var ne oyun anlamadım.
Bende de VAC sunucuları bilmem bir şeyi yazıyor hile kullanımı gibi bir şey yapmadım. Hile kullansam VAC ban yerdim ne ban var ne oyun anlamadım.
KajuBey Decapat Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 27 9 Şubat 2019 #6 Zenithhs dedi: Teknik servis'i arayıp modemi güncellesinler. İnternet bağlantısında kopmalar yaşıyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Normal kullanımda ya da başka bir oyun oynarken hiç sıkıntı yaşamıyorum sadece csde oluyor. Yine de onunla alakalı olabilir mi?
Zenithhs dedi: Teknik servis'i arayıp modemi güncellesinler. İnternet bağlantısında kopmalar yaşıyorsun galiba. Genişletmek için tıkla... Normal kullanımda ya da başka bir oyun oynarken hiç sıkıntı yaşamıyorum sadece csde oluyor. Yine de onunla alakalı olabilir mi?
Zenithhs Megapat Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 325 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafik tasarım, video editör 9 Şubat 2019 #7 O zaman CS-GO serverları ile alakalı olabilir. 128 tick serverlar'a girebilmen için youtube'da bazı videolar mevcut. Bunları izleyebilirsiniz.
O zaman CS-GO serverları ile alakalı olabilir. 128 tick serverlar'a girebilmen için youtube'da bazı videolar mevcut. Bunları izleyebilirsiniz.
ZechPhoenix Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 337 Çözümler 2 Yer İstanbul/Büyükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarım 9 Şubat 2019 #8 Bende harita yükleme ekranında sorunla karşılaşıyorum oyun otomatik olarak kapanıyor.